Mădălina Ghenea, protagonista unui film în care va juca alături de Ed Westwick

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 aprilie 2023, 10:47

Fotomodelul și actrița română Mădălina Ghenea (35 ani) și Ed Westwick (35 ani), actorul din „Gossip Girl” şi „Children of Men”, vor juca împreună în thrillerul „Deep Fear”, în regia lui Marcus Adams, care urmează să fie lansat în vara lui 2023.

Mădălina Ghenea atinge culmile succesului în cariera sa de actriță! După ce a jucat rolul celebrei Sophia Loren în filmul „House of Gucci”, alături de staruri internaționale precum Al Pacino, Jared Leto, Lady Gaga, Tom Ford, Jeremy Irons sau Salma Hayek, aceasta va fi protagonista unei pelicule în care va juca alături de celebrul actor englez Ed Westwick.

Citește și: Cristina Herea a născut. Ce nume a ales pentru fetița ei

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Gigi Becali, mărturii surprinzătoare despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Mădălina Ghenea, protagonista unui film în care va juca alături de Ed Westwick

Thrillerul „Deep Fear”, ale cărui filmări s-au încheiat deja în Malta, spune povestea Naomi (Mădălina Ghenea), o proprietară de iaht care pleacă într-o călătorie spre Grenada, pentru a se întâlni cu Jackson, iubitul ei, personaj interpretat de Ed Westwick.

Cei doi sunt prezentați ca un cuplu onest și onorabil, care încearcă să pună pe picioare o afacere de excursii pe yahturi în Caraibe, dar care vor fi nevoiți să facă față unei situații extraordinare.

Când o furtună o forțează să se abată de la drumul ei, vede semnalele S.O.S. transmise de pe o navă care se scufundă și decide să-i ajute pe cei trei supraviețuitori. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri, iar povestea se transformă într-un coșmar pentru eroină. Aceasta este forțată să salveze din epava scufundată tonele de cocaină pe care aceștia le transportau.

Naomi va fi nevoită să găsească o strategie pentru a supraviețui printre rechinii tigru, cea mai de temut specie de rechini, considerată spaima navigatorilor.

Scenariul (n.r. – scris de Robert Capelli Jr şi Sophia Eptamentis) reprezintă ocazia de a crea un context original pentru gen, a declarat regizorul Marcus Adams.

Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, a dezvăluit Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter