Exclusiv. În ce s-ar reîncarna Alina Eremia. Explicația este minunată

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 17 noiembrie 2017, 13:24
Alina Eremia este o artistă foarte îndrăgită și ne-a furat inimile încă de pe vremea când juca rolul Ioanei în serialul muzical Pariu cu viața. Și, cum să nu o iubești când este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie?

Daca acum este artistă de succes și își joacă cu măiestrie „rolul” primit, ce ar vrea să facă Alina Eremia dacă ar reveni, din nou, pe pământ: „M-aș reîncarna în Ioana d’Arc pentru că este o femeie cu personalitate puternică și a avut ceva de spus în societate, a reușit să schimbe ceva, așa cum mi-aș dori și eu. Dar, mi-ar plăcea să fiu și Xena, prințesa războinică. Totuși, mă bucur că în această viață, prin prisma meseriei mele, reușesc să am un rol formator în societate.” – a declarat Alina Eremia, în exclusivitate, pentru Unica.

Ei bine, și dacă Alina Eremia tot crede în reîncarnare, atunci am luat în calcul și varianta în care s-ar putea materializa în orice altă formă de viață: „Dacă m-aș putea reîncarna în orice altceva și nu tot în om, atunci aș prefera să mă reîncarnez în frezie, ca plantă, sau în cal alb, pentru că este un animal foarte nobil.

Citește și – Exclusiv. Alina Eremia ne-a mărturisit ce nu îi place să facă în public

Citește și – Adevăr sau provocare cu Alina Eremia

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter