EXCLUSIV. Ce făcea soțul Laurei Cosoi la începutul relației lor. „Mi se părea absolut savuros”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 15 februarie 2022, 17:34

Laura Cosoi (40 de ani) și soțul ei, Cosmin Curticăpean (45 de ani), vor aniversa 10 ani de relație pe 25 mai 2022. Perechea s-a căsătorit în anul 2015 și are împreună două fiice, Rita (3 ani) și Vera (1 an). Actrița este în prezent însărcinată cu cea de-a treia fiică a cuplului. Recent, Laura ne-a povestit unul dintre cele mai romantice lucruri pe care soțul ei le-a făcut pentru ea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ce făcea soțul Laurei Cosoi la începutul relației lor. „Mi se părea absolut savuros”

„La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi”, ne-a povestit.

„Mi se pare foarte important, ca lecție pentru copiii noștri în primul rând, să ne vadă ca și cuplu, nu doar ca mamă și tată. Mi se pare foarte important să ne vadă uniți și, în general, să avem cam aceleași percepții în raport cu creșterea lor și cu lucrurile pe care le facem împreună”, ne-a mai spus actrița.

Laura și Cosmin se cunosc din 2003, însă abia în 2012 au devenit un cuplu. În ochii actriței, Cosmin era un bun prieten, însă și un „Don Juan” încă nepregătit să-și întemeieze o familie.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Laura Cosoi, siluetă de invidiat în al doilea trimestru de sarcină. Cum se menține actrița

Laura Cosoi, despre ultimele clipe din viața tatălui ei: „M-a sunat să-mi spună că nu poate să respire și că nu vine nimeni la el”

Cum își împart Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sarcinile care țin de casă și copii. „E un tată foarte implicat”

„Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun «La mulți ani!» și i-am zis că e veșnicul adolescent, nu se gândește la familie, la copii, și el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: «Dar tu nu te simți deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?». Am rămas șocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă și așa a rămas”, mai povestea Laura Cosoi în februarie 2021, pentru OK! Magazine.

Cum a fost Laura Cosoi cerută în căsătorie?

„M-a cerut la o biserica în Iași, unde eram împreună cu sora și cumnatul meu. Eram cu ochii închiși și mă rugam. Deodată, am auzit melodia noastră. Când am deschis ochii, Cosmin era lângă mine împreună cu familiile noastre. Avea și inelul cu el. (…) Cosmin a organizat totul chiar în ziua aia, tocmai ca să nu se afle și să facă o surpriză. În dimineața aia și-a sunat părinții să vină de la Târgu Mureș”, mai povestea actrița în 2016, la Antena Stars, în emisiunea „Refresh by Oana Turcu“.

Inelul de logodnă al Laurei Cosoi are peste 100 de ani. „Este din aur verde, lucrat manual, și are peste 100 de ani. Diamantul a fost reșlefuit. Chiar este deosebit”, mai declara Laura Cosoi în august 2015, pentru EVZ.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter