EXCLUSIV! Ce a declarat Antonia despre Alex Velea, după ce artistul a revenit din Asia Express

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 decembrie 2019, 14:30
Antonia și Alex Velea au fost nevoiți să se despartă pentru o bună perioadă de timp deoarece artistul a plecat în  aventura „Asia Express”.

Antonia a depășit cu greu momentul despărțirii, mai ales că cei doi nu au stat niciodată separați atâta timp. Zilele trecute, Alex Velea s-a întors în țară, fiind eliminat de la Asia Express, acolo unde participa și făcea echipă cu Mario Fresh.

Antonia a făcut primele declarații despre revenirea lui Alex Velea în sânul familiei: „Absolut tot mi-a lipsit cât a fost plecat. Alex mă completează în tot, mă sfătuiește, mă ajută, mă susține, este un om minunat pe care mă bazez în toate și a fost greu. Din fericire, acum s-a întors și sunt extrem de fericită. Mi-a fost foarte dor!” – ne-a declarat, în exclusivitate, îndrăgita Antonia.

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cuplurile model din showbizz-ul autohton. Cei doi au reușit să facă față tuturor greutăților întâmpinate de-a lungul timpului și au dovedit că iubirea poate învinge orice obstacol.

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Artista mai are o fetiță, pe Maya, din mariajul cu Vicenzo Castellano, de care, în ciuda eforturilor de a divorța, continuă să fie legată prin acte, iar micuța se află în Italia, acolo unde locuiește cu tatăl său.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter