EXCLUSIV! Alex Velea și „soacra“ Denise Iacobescu, pictorial inedit împreună

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 28 februarie 2018, 12:44
Alex Velea și mama Antoniei, Denise Iacobescu,  au acceptat propunerea UNICA de a face împreună o ședință foto inedită, în care lasă să se vadă cât de bine se simt unul în compania celuilalt. (Foto: Ștefan Dani/UNICA)

Alex Velea Denise Iacobescu Unica

 

Denise Iacobescu și Alex Velea (Foto: Ștefan Dani/UNICA)

„Soacra și ginerele“ povestesc despre viața lor de familie și spun ce apreciază unul la celălalt. Alex Velea și-a amintit că la prima lui întalnire cu Denise (50 de ani), a avut emoții, pe care a reușit să și le controleze, chiar dacă mama Antoniei își pregătise un tir de întrebări pentr pretendentul fiicei ei.

„Am avut emoții, eu sunt o fire mai emotivă, deși nu pare. Știu să-mi controlez emoțiile foarte bine, dar inima îmi sare de multe ori din piept. Dar erau emoții pozitive, nu era ca și cum aș fi dat un test. Voiam să mă cunoască fix așa cum sunt eu și, dacă mă plăcea, era unbonus. Nu voiam să fac ceva anume pentru a o impresiona. I-am dus flori atunci și îi mai duc și acum câte un trandafir“, povestește Alex Velea.

Alex Velea Denise Iacobescu

Denise Iacobescu și Alex Velea (Foto: Ștefan Dani/UNICA)

Denise Iacobescu este o mamă și o bunică tânără și cool și asta se poate vedea din fotografii. Îi ajută pe Antonia și pe Alex cu creșterea copiilor și spune că, atunci când merge cu cei mici în parc, nimeni nu o crede că este bunica lor. Cel mai mult apreciază la Alex faptul că este „ambițios, gingaș și că are o latură de copil“. „Eu îl alint pe el „Iubire“ sau „Drăgălaș“, iar el îmi spune „Frumusețe“, folosește mereu cuvinte frumoase“, spune Denise Iacobescu.

Citește interviul integral cu Alex Velea și Denise Iacobescu în Unica de martie!

 

Citește și – Fotografii în exclusivitate cu Antonia, Alex Velea și fiii lor, Akim și Dominic

Citește și – Cum arată mama lui Alex Velea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter