Exclusiv. Adelina Pestrițu a dezvăluit secretul siluetei sale: “Nu țin dietă, dar…”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 21 noiembrie 2017, 18:22
Adelina Pestrițu are o siluetă de invidiat și nimeni nu poate nega acest fapt. Pe bună dreptate să se mândrească cu formele sale și să și le etaleze cu mândrie în ținute mulate, sexy și provocatoare, căci în spate este, pe lângă o grijă constantă, și multă muncă.

Fosta prezentatoare TV ne-a dezvăluit că își menține greutatea constantă la 52 de kilograme și, totodată, ne-a destăinuit care este secretul său: “Nu țin o dietă, dar mănânc doar până în ora 18:00. După aceea consum doar apă plată și dacă simt că mi se face foame, mănânc cel mult o salată verde. De asemenea, nu exagerez cu dulciurile, iar atunci când am poftă, prefer să optez pentru cele raw-vegane. În plus, eu nu mănânc paste făinoase. Pot să spun că am un meniu bogat, dar calculat.

Adelina Pestritu dieta

Adelina Pestrițu a renunțat să mai consume carne în urmă cu un an și chiar dacă a trecut cu greu peste prima lună, acum nu mai simte absolut deloc nevoia să mănânce carne. Dacă vă întrebați cu ce a înlocuit-o, ei bine chiar ea ne-a spus că îi place să gătească sarmale cu orez, ciorbe și supe de legume, orice pește la cuptor și salată.

Adelina Pestritu dieta

Partea mai grea a stilului de viață sănătos adoptat de Adelina nu este nici pe departe alimentația, ci mai degrabă apa. Adelina recunoaște că se chinuie să bea minim doi litri de lichide pe zi, așa cum este recomandat de medici pentru a menține un nivel optim de hidratare a organismului.

Adelina Pestritu la sala de sport

Pe lângă alimentația sănătoasă, silueta sa scluptată este și rezultatul exercițiilor fizice pe care le face constant. Noi am aflat că și la acest capitol, frumoasa brunetă are un mic truc: “Fac sport de 3 ori pe săptămână. Nu-mi place să fac cardio și nici să alerg pe bandă, însă îmi place să fac exerciții la aparate pentru tonifierea musculaturii. Preferatele mele sunt fandarile și abdomenele.” –  a dezvăluit Adelina Pestritu, în exclusivitate, pentru Unica.

Citeste și – Adelina Pestrițu dezvăluie secretul tenului său impecabil. Este vorba de o mască naturală

Citeste și – Adelina Pestrițu vorbeşte despre despărţire şi dezvăluie când a plâns ultima oară

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter