Eva Măruță a împlinit 5 ani. Mesajul înduioșător transmis de Andra. FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 iulie 2020, 15:56
Azi este zi de mare sărbătoare în casa Măruță. Mezina familiei, Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin, împlinește 5 anișori.

Eva Maria Ioana Măruță este un real fenomen în mediul online. La vârsta sa, micuța este un adevărat influencer și este urmărită de milioane de persoane. Eva este haioasă, directă, sinceră, carismatică și vorbește cu dezinvoltură în fața camerelor de filmat, așa că are toate calitățile și atributele necesare să-și dezvolte o adevărată carieră în acest domeniu.

Cu ocazia zilei de naștere, Andra a postat un colaj de fotografii cu Eva, din primele sale zile de după naștere și până în prezent, iar alături a scris un mesaj înduioșător: „Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu!” – a scris Andra pe conturile de socializare, iar urările și mesajele de la mulți ani nu au întârziat să apară.

Andra a scris, în urmă cu câteva zile, un alt mesaj care a fost foarte apreciat de fani. Artista s-a fotografiat în costum de baie, cu Eva în brațe: „Brațele mele mereu o vor căuta, iar ea numai aici se simte cu adevărat acasă.” – ascris Andra atunci.

Cătălin Măruță, la rândul său, și-a felicitat fiica printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare: „La mulți ani, Eva mea, pisică mică! Ești atât de curajoasă, deșteaptă și bună, îți mulțumesc să îmi dovedești zilnic că lumea este frumoasă, că de noi depinde asta. Te iubesc și o să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere!”, – a scris Cătălin Măruță.

Citește și – Alex Bodi își vinde vila din Pipera. Cât cere afaceristul pe imobilul de lux

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate, iubite și longevive cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună doi copii, pe Eva, și pe David, care în martie a împlinit 9 ani.

Citește și – Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea formează un cuplu. Omul de afaceri a cerut-o deja în căsătorie pe sportivă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter