Cum s-a schimbat Andra de-a lungul celor 13 sezoane „Românii au talent”: „Am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 20 ianuarie 2023, 18:58

Andra face parte din juriul emisiunii Românii au Talent încă din primul sezon. Îndrăgitul show a ajuns la cel de al 13-lea sezon, iar Andra își încântă publicul și de data aceasta, din rolul de jurat.

În acest sezon, la masa juriul se vor afla Mihai Bobonete, Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Andra.

Andra, apariții spectaculoase la Românii au Talent

Andra este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România. Așa că nu este de mirare că soția lui Cătălin Măruță își continuă călătoria la masa juraților emisiunii Românii au Talent pentru al 13-lea sezon.

Încărcată cu energie, cuvinte bune și cu un bun simț rar întâlnit, artista le face mai ușoară participarea concurenților în emisiune.

Andra este mai mereu cu zâmbetul pe buze și deja a devenit o marcă a show-ului ”pielea de găină” a cântăreței, impresionată de demonstrațiile de talente ale celor care urcă pe scenă.

Pe parcursul primelor 12 sezoane, Andra a impresionat cu aparițiile sale elegante, ținutele ei arătând de fiecare dată impecabil, scoțând în evidență trasăturile frumoase ale cântăreței.

Citește și: Andra, declarații emoționante despre colaborarea cu Smiley: „Când am cântat refrenul acestei piese, nu mă puteam abține să nu plâng!”

Citește și: Andra, pe scenă cu fiica sa. Eva Măruță: „Mai vreau să cânt alături de mama mea”

Citește și: Andra a lansat un nou colind. Toată familia artistei apare în videoclip: “Ninge anul ăsta de Crăciun”

Citește și: Andra, despre căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu cred că aș putea găsi pe altul”

Despre noul sezon Românii au Talent: „Am fost fascinată”

Vineri seară începe cel de al 13-lea sezon al emisiunii „Românii au Talent”, iar Andra a vorbit despre talentele ce au fost descoperite în timpul preselecțiilor.

„Trebuie să vă uitați la acest sezon ca să vedeți de ce este așa numit, magic. Ăsta este răspunsul corect. Nu trebuie să vă zic eu. Eu vă spun că am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine alături de colegii mei văzând atâtea numere care ne-au trecut prin toate stările, iar magia trebuie să o descoperiți voi”, a spus artista pentru Pro TV.

Andra a precizat că în România există foarte multe persoane talentate, iar o parte din ele au urcat pe scena Românii au Talent.

„Evident, România întotdeauna a stat bine la capitolul muzică, dans. Cumva, noi, românii, asta știm să facem de când ne apărem, de când ne naștem. Facem cumva și nu neapărat carieră din asta, da, tot românul știe să cânte și să danseze. Mai mult decât atât, am și avut în ultimii ani de unde să ne inspirăm, să învățăm. Vin copii foarte bine pregătiți și noi încercăm să ținem pasul cu toate schimbările aduse de generația asta contemporană”, a explicat cântăreața.

Este vremea să fie aprinse luminile pe cea mai mare scenă a talentului din România! Concurenții s-au pregătit pentru a oferi un spectacol de neratat, iar prezentatorii și jurații sunt gata pentru sezonul #13magic! De la 20:30, la PRO TV, începe cel mai iubit show de divertisment din țară, Românii au talent!

Vezi în Galeria FOTO cum s-a schimbat Andra de-a lungul celor 13 sezoane Românii au Talent.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter