Eurovision 2020 a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus

De Unica.ro, pe
Eurovision 2020 a fost anulat. Ediția din acest an a Eurovision Song Contest 2020 trebuia să aibă loc la Rotterdam, sub sloganul “Open Up”, însă din cauza epidemiei de coronavirus, așa cum era de așteptat, evenimentul a fost anulat.

Eurovision 2020 a fost anulat, iar Roxen, artista care trebuia să ne reprezinte la concurs s-ar putea să aibă șanse să participe anul viitor. Deocamdată, reprezentații Eurovision nu au un răspun clar în acest sens, însă se gândesc  la o ediţie 2021 tot la Rotterdam, tot cu cei 41 de reprezentanţi care urmau să participe la ediţia din acest an:

Citește și – Nicoleta Nucă a răbufnit. Mesajul dur transmis de artistă în contextul coronavirusului

„Cu regret profund vă anunțăm anularea Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam. În ultimele săptămâni am căutat mai multe opțiuni alternative pentru a permite concursului să meargă înainte. Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea Covid-19 în toată Europa, dar și restricțiile instituite de guvernele radiodifuzorilor participanți, European Broadcasting Union (EBU) a luat decizia dificilă de a nu continua evenimentul așa cum era planificat. Suntem extrem de triști că nu mai poate avea loc în luna mai! Solicităm răbdare și mulțumim membrilor care au muncit atât de mult pentru acest eveniment”, – a fost anunțul făcut astăzi de organizatorii show-ului din Olanda.

Citește și –  Paula Chirilă, fostă asistentă medicală, mesaj despre coronavirus: “Nu vrem să ajungem ca în China sau în Italia să numărăm morții“

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter