Eurovision 2012: Elena de la Mandinga, cel mai discutat personaj al săptămânii şi pe Facebook!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

A cântat sau nu bine! România a fost sabotată!
Elena de la Mandinga a cântat prost! Felicitări Elenei de la Mandinga pentru uşurinţa cu care a ieşit din situaţia de criză!. Acestea au fost o parte dintre afirmaţiile auzite în ultimele zile.

Sigur, prestaţia Elenei nu a fost cea mai fericită, însă nu trebuie să se facă abstracţie de momentul în care i-a „murit” casca artistei. “A fost foarte greu să cânt fără să aud nimic, pur şi simplu cântam fără să ştiu dacă mă sincronizez sau nu cu coloana sonoră. Am cântat şi atât”, a spus artista imediat după concurs.

Aşa cum era de aşteptat, discuţiile despre succesul sau insuccesul trupei Mandinga la semifinală din Baku s-au mutat şi pe Facebook. Prietenii Unica Online au fost invitaţi să ne spună părerea lor despre prestaţia de la Eurovision.

Aşa cum era de aşteptat, părerile au fost împărţite. „Problemele tehnice nu justifică falsatul, în nici un caz… sau pierderea respiraţiei!Ca să faci faţă unui show live, pe bune, îţi trebuie mult mai mult decât goliciune şi sex appeal….îţi trebuie voce.”, se aude o voce critică. „Nu vom câştiga! Nu din cauza Elenei sau prestaţie, ci din cauză că noi nu putem organiza un astfel de eveniment… cel mult îi putem invita la un Eurovision în aer liber”, este de părere o altă prietenă a site-ului Unica.ro.

Există, însă, şi fani care au trecut şi la fapte. „Am votat-o! A avut emoţii parcă puţin … dar a fost super tare!” sau „Mie îmi place, indiferent cum era se găsea de comentat mereu!”.

Ca să vă aduceţi aminte despre ce vorbim, urmăriţi video de mai jos.

Să le ţinem pumnii reprezentanţilor României pentru finala Eurovision de sâmbătă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter