Estelle Harris a murit. Actrița din „Seinfeld” avea 93 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:36

Estelle Harris, cunoscută în special pentru rolul din serialul „Seinfeld” şi care a fost vocea personajului de desene animate Mrs Potato Head în „Toy Story”, a încetat din viață. Actrița americană de teatru și televiziune avea 93 de ani.

Estelle Harris, cunoscută pentru rolul Estelle Costanza, mama personajului George Costanza din serialul de comedie „Seinfeld”, a decedat în data de 2 aprilie, la vârsta de 93 de ani.

Cea mai bună mamă din industrie. Odihneşte-te în pace, Estelle Harris, este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a cunoscutului serial.

Citește și: Cum crede o profesoară de istorie din SUA că se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina: „Istoria nu se repetă. Rimează, dar nu ia niciodată exact aceeași formă”

Ucigașul care a inspirat personajul Hannibal Lecter: „Aș ucide din nou, dacă aș fi eliberat”

Ce au luat soldații ruși din Cernobîl când au părăsit centrala

Flick și soția lui vor deveni părinți! Primele imagini cu burtica Denisei Filcea

Actrița a apărut și în filme precum „Brother Bear” (2003) şi „Tarzan II” (2005) sau seriale, cum ar fi „Hercules”, „The Wild Thornberrys” şi „Godzilla: The Series”, potrivit news.ro. Ea a interpretat și personajul Muriel în serialul Disney „The Suite Life of Zack & Cody”.

Estelle Harris s-a născut la New York, în 1928, și a crescut într-o suburbie a orașului Pittsburgh. S-a căsătorit la începutul anilor 1950 și a lăsat în urmă trei copii, trei nepoți și un strănepot.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter