Emily Burghelea, surpriză de proporții din partea soțului: „Nu aș fi crezut! Mi se pare incredibil!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 mai 2022, 14:46

De când a devenit mama, viața fostei asistente de televiziune Emily Burghelea (22 de ani) s-a schimbat complet. Emily și soțul ei fac tot posibilul să-și îndeplinească îndatoririle de părinți pentru fetița lor, Amedea, care a împlinit 1 an pe 8 aprilie, dar acest lucru nu înseamnă că nu își mai găsesc timp și pentru ei doi.

De curând, cu ocazia sărbătorii de 1 Mai, Emily a fost plăcut surprinsă de soțul ei cu o mini-vacanță romantică în Spania. Vedeta de televiziune a dezvăluit pe rețelele de socializare că nu s-ar fi gândit la o asemenea surpriză din partea soțului și că escapada aceea a fost prima lor ieșire romantic, de când a venit pe lume micuța Amedea.

Nu aș fi crezut că lucrurile pot lua o întorsătură așa frumoasă de 1 mai! Nu am plecat la mare, nu am făcut grătar, nu am mers la pădure, Andrei a lucrat toată ziua însă seara, când a ajuns acasă și noi dormeam… Mi-a făcut bagajul, a chemat-o pe mami soacră să stea cu Amedea, m-a legat la ochi și m-a dus la aeroport. O seară și două zile în Spania, doar noi doi, în Marbella, unul dintre cele mai romantice orașe în care am fost până acum.

Este pentru prima dată după un an și puțin când plecam doar noi doi într-o minivacanță. Am și uitat cum e… Mi se pare incredibil că încă am fluturi în stomac când mă uit în ochii lui… Mă face să mă simt mereu ca o adolescentă ce-și întâlnește crash-ul… Pur și simplu te iubesc mult și îți mulțumesc că exiști! Ești bărbatul perfect și sunt extrem de fericită că ești tatăl copilului meu – a scris Emily Burghelea pe pagina personală de Instagram, în dreptul imaginilor din frumoasa escapadă.

Citeşte şi: De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fiicele să locuiască cu mama lor, Alina Sorescu

Citeşte şi: Regina se retrage de la toate petrecerile de sezon organizate de Palatul Buckingham

Citeşte şi: David, fiul Andreei Mantea, a debutat ca actor într-un serial de comedie

Citeşte şi: Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea: „Eu sunt timidă, dar așa am simțit atunci să fac”

Emily Burghelea, criticată în mediul online pentru că s-a fotografiat alăptându-și fiica

Fosta asistentă TV a ajuns în vizorul răutăcioșilor din mediul online din cauza unei fotografii în care apare hrănindu-și fata la sân. Burghelea a ținut atunci să dea o replica acelora care o critică și spune că încurajează proaspetele mămici să alăpteze în public, deoarece nu este nicio rușine să facă un astfel de lucru:

Alăptarea este un proces natural care trebuie normalizat! Mult prea multe femei consideră că este un gest rușinos și sunt jenate să facă asta în public. Să facem un exercițiu de imaginație…. Bebelușul plânge de foame. Mama este în public. Îi este rușine să alăpteze. Caută un loc ferit. Nu găsește. Bebelușul plânge și mai tare. Până când mama găsește un loc în care să nu o vadă nimeni, poate trece o vreme, timp în care bebelușul trece printr-o perioadă de disconfort.

De ce este nevoie să se întâmple toate astea? Alăptarea este ceva normal, este în regulă să îți hrănești bebelușul în public! De curând s-a dat chiar și o lege care permite acest lucru! Aleg să postez pentru că vreau să încurajez mămicile și viitoarele mămici să alăpteze dacă pot!

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter