Emily Burghelea a ajuns cu fetița la spital: „Mi-a fost frică toată noaptea că o să se sufoce”

De Unica.ro, pe

Emily Burghelea a povestit pe rețelele de socializare prin ce momente dificile a trecut cu fiica ei, care a avut probleme serioase de sănătate.

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fetița ei, Amedea. Micuța, care are aproape un an, nu mai putea să respire bine, iar vedeta nu a stat pe gânduri și a apelat la ajutorul medicilor.

Fosta asistentă TV a povestit că micuța nu mai mânca, avea nasul înfundat, avea o stare de moleșeală și a făcut și febră.

Am mers la spital exact la timp! Am făcut cea mai bună alegere să mergem la urgențe înainte ca simptomele să se agraveze… A fost pentru prima dată când Amedea nu a putut să respire din cauza nasului înfundat care nu s-a desfundat nici cu batista bebelușului, nici cu spray nazal. Mi-a fost frică toată noaptea că o să se sufoce, am păzit-o ca pe butelie, a transmis Emily.

Citește și: Cu ce vedetă de la Pro TV a fost Viviana Sposub înainte de a-l cunoaște pe George Burcea

Cristian Boureanu are o nouă iubită. Actrița este cu 24 de ani mai tânără decât el

Actorul Shia LeBeouf va deveni tată pentru prima oară

Paris Jackson: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

Ce diagnostic a primit fetița lui Emily Burghelea

Vedeta a mai spus că Amedea a fost diagnosticată cu roșu în gât, a primit un tratament consistent, iar acum se simte mult mai bine.

Când Amedea pătește ceva, se activează in mine un instinct și indiferent de cum mă simt, indiferent cât de obosita sunt, am o adrenalina in sânge care mă face sa fiu prezenta, extrem de puternica și implicată!

Nu cedez sub presiune. Dimpotrivă, acționez lucid și rațional. Nu dau voie nervilor sa mă facă irascibila și nu mă panichez, pentru ca ea depinde de mine! (…) Sunt responsabilă pâna la Dumnezeu de fiecare fir de păr din capul ei și conștientizez asta! a mai scris Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter