Emily Burghelea, probleme în aeroportul din Dubai: „Bine că nu am născut acolo!” Prin ce a trecut prezentatoarea de la „Vorbește lumea”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 14 decembrie 2022, 12:53

Emily Burghelea (23 de ani) a trecut recent printr-o experiență neplăcută, când a fost la un pas să rămână blocată în Dubai, în timp ce se afla acolo în concediu cu familia.

Emily este în al treilea trimestru de sarcină și a plecat cu soțul ei, Andrei, și cu fiica lor, Amedea într-o minunată vacanță în Dubai.

„Am fost la un pas să rămânem blocați în Dubai!”

Toate bune și frumoase până când prezentatoarea de televiziune aflat, în timp ce se afla la aeroport pentru a reveni în România, că avizul medical cu termenul de naștere, necesar în timpul zborului cu avionul, expirase. Așadar, Emily Burghelea a trebuit să facă tot posibilul pentru a obține un nou aviz cât mai repede, fără a pierde zborul spre România.

Citeşte şi: EXCLUSIV / Emily Burghelea, despre cel mai stânjenitor moment trăit la filmări. „Mi-a fugit pământul de sub picioare!” Ce a pățit prezentatoarea

Prezentatoarea a povestit în mediul online întreaga pățanie.

Am fost la un pas să rămânem blocați în Dubai dar după un drum lung, plin de peripeții, am reușit să ajungem cu bine acasă, unde este cel mai bine!

Nu am fi reușit să ne bucurăm de un final fericit dacă nu am fi fost extrem de uniți, în tot haosul creat am încercat să ne păstrăm calmul, nu ne-am pierdut răbdarea și cel mai important nu ne-am pierdut încrederea în Dumnezeu! – a scris Emily Burghelea, pe pagina sa de Facebook.

„Am simțit că timpul se dilată pentru mine!”

Apoi, au urmat detaliile legate de avizul de naștere care expirase și cum a reușit, împreună cu soțul ei, să o scoată la capăt.

Citeşte şi: Emily Burghelea, ținta criticilor pe Instagram. Cum și-a fotografiat fiica

Am acționat rațional și rapid, mai rapid decât s-ar fi așteptat oricine! Am simțit că timpul se dilată pentru mine, am simțit că toți îngerii păzitori dau din aripi și zboară în jurul meu, îmi deschid ușile și mă ajută să ajung în timp util la locul potrivit ca să iau avizul…

În timp ce eu alergam între spitale Andrei vorbea cu toți oamenii din aeroport, le arăta avizul din România,  încerca să le explice că numărul de săptămâni nu a fost niciodată exact și poate fi cuprins între 31 și 36 cât spuneau ei că am… – a continuat vedeta de televiziune.

„Măcar acum știu când o să nasc!”

Până să se rezolve problema cu avizul, autoritățile din Dubai i-au banat accesul către toate liniile aeriene și, practic, ea și familia nu ar mai fi putut pleca deloc din Dubai.

Odată ajunsă la medic pentru primirea unui nou aviz, Emily Burghelea a aflat cu exactitate în câte săptămâni este gravidă, deși nu știa precis până atunci. Vedeta va naște pe 31 ianuarie 2023.

Citeşte şi: Emily Burghelea, surpriză de proporții din partea soțului: „Nu aș fi crezut! Mi se pare incredibil!”

Înainte să ajung la medic, înainte să am un răspuns concret din partea unui doctor din Dubai cu privire la numărul de săptămâni, ei m-au banat pentru toate liniile aeriene, nu doar că nu aș fi putut să zbor cu zborul pentru care aveam rezervare, nu aș mai fi putut să zbor deloc din Dubai spre casă, cu nicio companie aeriană dacă nu aș fi venit cu hârtia pe care scria negru pe alb că bebe are mai puțin de 34 de săptămâni!

Măcar acum știu când o să nasc! Conform medicilor din Dubai, pe 31 ianuarie!

Am ajuns cu bine și asta este tot ce contează! Bine măcar că nu am născut în aeroport, de la emoții! Aveam toate șansele!  – și-a încheiat Emily postarea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter