Emily Burghelea, însărcinată pentru a doua oară. Prezentatoarea TV a ajuns de urgență la spital

De Unica.ro, pe

Emily Burghelea, noua prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea!” de la Pro TV a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău.

Emily Burghelea a fost la un pas de leșin în timp ce făcea un reportaj în direct pentru emisiunea pe care o prezintă alături de Cosmina Păsărin și Majda. După ce a apărut pe micul ecran, vedeta a fost luată cu Ambulanța și dusă la spital, unde i s-au administrat perfuzii. Aceasta a crezut că starea de rău este din cauza anemiei sau a oboselii, însă a avut parte de o surpriză de proporții.

Citește și: Alexandra Stan, complet goală la plajă. Artista se află în concediu în Grecia

Un nutriționist de la Harvard a dezvăluit ce efecte are asupra creierului complexul de vitamine B

Cine este Ibrahim Ashary, bărbatul care apare tot mai des în compania Anamariei Prodan

Cătălin Scărlătescu, de nerecunoscut după întoarcerea de la „America Express”. Cât de mult a slăbit juratul de la „Chefi la cuțite”

Emily Burghelea, însărcinată pentru a doua oară

În urma investigațiilor medicale, Emily Burghelea a aflat că este însărcinată cu al doilea copil.

Azi am trecut de la agonie la extaz! Am plecat din emisiune de urgență la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile și stările de leșin anunțau de fapt că familia noastră se mărește! Bebe nu știa ce se mai facă să ne dăm seama că este acolo! a scris vedeta pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat și o imagine cu ecografia.

Prezentatoare TV, extrem de fericită, a publicat o fotografie de pe patul de spital, în care a fost surprinsă cu testul de sarcină pozitiv.

@iubitul_lui_emily ești gata pentru doi ??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ!!!!!! O să mai avem un copil!!!!! a scris ea în dreptul imaginii.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea, a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, și soțul ei mai au împreună o fetiță, Amedea, care a venit pe lume în aprilie 2021.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter