Emily Burghelea, despre scandalul cu Antena 1: „Nu știu cum au făcut ei calculul ăsta”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 august 2020, 11:44
Emily Burghelea așteaptă din clipă în clipă să fie dată în judecată de trustul Impact în urma scandalului de la Acces Direct.

Fosta asistentă Acces Direct a mărturisit că Antena 1 i-a cerut o sumă colosală în urma dezvăluirilor făcute, însă totodată, s-au oferit și avocați de renume să o ajute: „După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație). I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii. Ulterior, în presă au apărut zvonuri «pe surse» că am să le dau 380.000 de euro și nu știu cum au făcut ei calculul ăsta.

După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost că avocați celebri s-au oferit să mă apere pro bono. Oameni foarte, foarte pricepuți, poate chiar cei mai pricepuți din domeniu. Au auzit despre caz și m-au contactat”, – a spus Emily Burghelea, pentru cancan.ro.

Citește și – Antonia nu se ferește să își expună defectele. Artista a recunoscut că are vergeturi

Emily Burghelea are aliată și o colegă din trust care este dispusă să depună mărturie în proces, însă deocamdată dorește să nu-i fie dezvăluită identitatea: „Chiar și o colegă din interior care încă mai lucrează acolo s-a oferit, în caz de proces, să vină martor și mi-a spus că nici ea nu este de acord cu ce se întâmplă acolo. M-a rugat să îi protejez identitatea momentan. Acum aștept să văd ce o să fie. Sunt optimistă în eventualitatea unui proces și cu siguranță o să îl câștig pentru că am dreptate”, – a adaugat Emily Burghelea pentru sursa citată.

Citește și – Cleopatra Stratan, despre Edward Sanda: ”Noi chiar suntem făcuți unul pentru celălalt”

Sursă foto: Instagram 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter