Emily Burghelea ar putea fi dată în judecată

De Unica.ro, pe
Emily Burghelea a provocat un scandal în cadrul echipei „Acces Direct” după ce și-a dat demisia în timpul emisiunii și a făcut dezvăluiri uluitoare din spatele culiselor. Acum, fosta asistentă riscă să fie dată în judecată de foștii ei șefi și să plătească o sumă foarte mare drept daune.

Emily Burghelea va fi dată în judecată după demisia de la Acces Direct. Toți cei de acolo sunt supărați că Emily Birghelea a făcut dezvăluiri incredibile despre situația Vulpiței, despre faptul că, în spatele camerelor, Vulpița era bătută și că nimeni nu spunea nimic. Iar faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, cum Vulpița este agresată, după ce a demontat acuzațiile care i-au fost aduse susținând că foștii ei colegi mint, i-a iritat la maximum pe șefi. Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro”, a declarat o sursă pentru Wowbiz.

Citește și: Care este, de fapt, adevărul din spatele scandalului Acces Direct

Totuși, tânăra și-a publicat demisia pe conturile de socializare, iar în această demisie scrie că nu poate ascunde lucruri care țin de legislația penală.

Emily Burghelea a scris în demisie că nu poate ascunde lucruri care țin de legioslația penală. Adică fix de bătăile de care vorbea în cazul Vulpiței. Iar o asemenea situație justifică, cu un avocat bun, ideea de a atrage atenția”, a mai spus sursa citată.

Mai mult, se pare că Emily a fost amenințată cu moartea. Ea a povestit că a primit mai multe telefoane de la persoane necunoscute.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital!

Eu am primit telefoane de la un număr ascuns, am răspuns și cineva mi-a spus că voi fi îngropată de vie… Eu am știut de la început cu cine mă pun, că sunt experți în manipulare, dar manipularea de astăzi a fost una ieftină”, a spus Burghelea pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter