La cinci luni de la naştere, Ellie White aleargă 4 kilometri pentru copiii bolnavi

De Unica.ro, pe

La cinci luni de când a născut, Ellie White se află în formă excelentă și este pregătită să participe la un semimaraton ce are ca scop ajutorarea copiilor și adulților cu boli incurabile.
Artista se alătură celor peste 150 de persoane care vor lua startul, duminică, 19 mai, în proba de semimaraton pentru echipa Hospice Casa Speranţei. Evenimentul se va desfăşura la Bucureşti, iar cursa va începe la ora 09:00, în Piaţa Constituţiei.
Ellie White participă la acest eveniment pentru a atrage atenţia asupra HOSPICE Casa Speranței, cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.
M-am alăturat acestei echipe la semimaraton şi vreau să atrag atenţia că fiecare clipă de viață trebuie prețuită. Sunt copii și adulţi care suferă din cauza unei boli necruțătoare și au nevoie de ajutor. Alergând alături de ceilalți vom încerca să atragem atenția asupra nevoii de îngrijire specializată de tip hospice și suntem siguri că fondurile strânse vor aduce alinare în multe vieți”, declară Ellie White.
Ellie White nu se află la prima ei participare la semimaraton. În urmă cu doi ani, Ellie White a concurat tot pentru echipa Hospice, însă a fost nevoită să abandoneze cursa din motive de sănătate.
Mă simt în formă maximă şi mă antrenez pentru semimaraton de mai bine de o lună. Marea mea satisfacţie este că, la linia de sosire, mă va aştepta Mihăiţă, fiul meu. O sa ajung la finish pentru el”, declară Ellie White.
Alături de Ellie,  în cursa de duminică pentru echipa HOSPICE va concura şi celebrul maratonist Andrei Roşu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter