Elena Băsescu și-a botezat fetița. FOTO

De Mădălina Manole, pe
Elena Băsescu și-a botezat fetița pe care o are cu iubitul său, Cătălin Tomată. Micuța a fost creștinată duminică la Biserica Sfântul Elefterie din București și a primit numele Anastasia. 

Elena Băsescu a purtat la botezul fetiței sale o rochie albă care te ducea cu gândul la Albă ca Zăpada, asortată cu bijuterii delicate și o pereche de sandale aurii. Anastasia este primul copil pe care fiica cea mică a fostului președinte al țării, Traian Băsescu, o are cu Cătălin Tomată, un tânăr cu 12 ani mai mic decât ea, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an de zile.

Elena Basescu si cei trei copii

Elena Băsescu mai are doi copii din mariajul cu Bogdan Ionescu, alias Syda, o fetiță pe nume Sofia Anais, în vârstă de 4 ani, și un băiețel pe nume Traian Jr., de 3 ani. Vezi imagini de la botez aici!

Traian Basescu botez Anastasia

Traian Băsescu a făcut câteva declarații despre botezul nepoatei sale, Anastasia, cu o zi înainte de marele eveniment: „O botezăm mâine (duminică, 14 octombrie – n.r.), pe piticuță. E sănătoasă. Are trei luni și nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare. Bietul copilaș este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopții. E un copil foarte frumos”, – a transmis Traian Băsescu la postul de televiziune România TV.

Citește și – Meghan Markle este însărcinată

Citește și – Andrei Ștefănescu nu va mai prezenta emisiunea „Star Matinal de Weekend”

Sursă foto: Facebook, Libertatea, arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter