Vedete care și-au botezat copiii în 2021

De Unica.ro, pe

După ce ne-am amintit ce vedete au devenit părinți sau au rămas însărcinate anul acesta, să vedem și ce vedete și-au botezat copiii în 2021.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Multe dintre vedetele care au ales să-și boteze copiii anul acesta nu au mai organizat petreceri fastuoase, așa cum se întâmpla înainte de pandemia de COVID-19, ci mai degrabă evenimente restrânse, alături de familie și prietenii apropiați. Unele dintre ele s-au și căsătorit în ziua creștinării micuților lor.

Vedete care și-au botezat copiii în 2021

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel, Luca Tiago, pe 11 septembrie 2021. Pe 24 octombrie, perechea și-a botezat fiul. Evenimentul a avut loc în restaurantul prezentatorului TV din București. Nașii lui Luca sunt modelul Laura Dumitru și omul de afaceri Homan Tandijono.

Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie și au botezat-o pe micuța lor Josephine în luna iunie. Evenimentul a avut loc într-o locație superbă, înconjurată de natură, iar la petrecere au participat doar familia și prietenii apropiați.

Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume, a scris Gina Pistol după botez.

Claudia Neghină

Claudia Neghină a devenit mamă pentru prima oară pe 21 aprilie 2021. Botezul fiicei ei, Sofia, a avut loc în septembrie 2021, în Ibiza, la o biserică ortodoxă și cu un preot român. Petrecerea a fost una restrânsă, cu doar 30 de invitați.

Am avut emoții. (…) Am o fetiță foarte cuminte, nu a plâns deloc, decât în momentul în care a scufundat-o în apă. Este o fetiță foarte, foarte fericită, dovada că dacă mama e fericită, copilul e fericit”, a declarat atunci Claudia Neghină.

Emily Burghelea

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și alesul inimii ei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au creștinat-o pe micuța Amedea în aceeași zi. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în luna aprilie.

Dumnezeu ne-a binecuvântat! Împreună până la sfârșitul veacurilor! Vă iubesc până la cer și înapoi! Sunteți sufletul și inima mea și viața mea! Faceți amândoi parte din mine și vă iubesc infinit și necondiționat!, a scris Emily Burghelea pe contul ei de Instagram în luna septembrie.

Ștefan Stan

Ștefan Stan și soția lui, Simona, se află printre cuplurile de vedete care și-au botezat copiii în 2021. Aceștia au devenit părinți la finalul anului 2020, iar în luna iunie 2021 a avut loc botezul fetiței lor, Elif Mihaela. În luna august, artistul a anunțat că soția lui este din nou însărcinată, iar la începutul anului 2022 vor mai avea o fetiță. Pe micuță o va chema Mira Maria.

Am plâns jumătate de slujbă, vă jur. Și eu, și jumătate de sală, și cei din sală au plâns. Cel puțin pentru mine… Eu nu mă vedeam niciodată în acest moment, așa. Să particip la așa ceva, iar slujba a fost extraordinară. A fost altceva, a declarat cântărețul după eveniment.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au devenit părinți în aprilie 2021. Jacqueline Marie a venit pe lume printr-o sarcină miraculoasă, obținută după lupta mamei ei cu endometrioza și multe alte încercări. Plini de emoții, Diana și Sergiu și-au creștinat fetița la Sibiu, orașul natal al prezentatorului TV, iar la slujbă au plâns amândoi ca doi copii. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat familiile și câțiva prieteni apropiați. 

Nicolae al României și Alina Binder

În ianuarie 2021, Nicolae al României și soția lui, Alina-Maria de Roumanie, și-au botezat fiica. Maria-Alexandra s-a născut în data de 7 noiembrie a anului 2020. Slujba de botez a avut loc la Mănăstirea Curtea de Argeș, în noua Catedrală Arhiepiscopală.

Alături de nași și Familia mea, au participat prieteni, oameni apropiați din diferite colțuri ale țării și din străinătate. Prin ținuta aleasă pentru acest eveniment, costumul popular tradițional, am dorit să exprimăm dragostea și respectul pentru valorile românești, a transmis atunci fostul principe pe rețelele de socializare.

Recent, Nicolae și soția lui, Alina, au anunțat că în primăvara anului 2022 vor deveni din nou părinți.

Vedete care au devenit părinți pentru a doua sau a treia oară

Angela Rusu

Angela Rusu, care a devenit mamă pentru a treia oară la 46 de ani, a organizat o petrecere fastuoasă pentru botezul fetiței ei, Maria Anais, care s-a născut în luna mai. Artista și soțul ei, Marius Moldovan, au avut aproximativ 200 de invitați la evenimentul ce s-a petrecut la Cluj.

Cristina și Denis Ștefan

Cea de-a doua fetiță a cuplului Cristina și Denis Ștefan, Dominique Maria, a venit pe lume la începutul lunii septembrie și a fost creștinată pe 6 noiembrie. Dansatoarea și actorul mai au împreună o fiică, Delia Maria, în vârstă de 8 ani.

Flavia Mihășan

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară pe 15 mai 2021. Asistenta TV și iubitul ei, Marius Moldovan, au împreună doi fii, Tudor, în vârstă de 4 luni, și Carol, în vârstă de 2 ani. Petrecerea de botez a celui de-al treilea băiețel fost una restrânsă, în aer liber.

Iubitul nostru bun, când ai venit pe lume ai adus în viețile noastre multă iubire, veselie și deși primele luni în formulă de patru n-au fost cele mai ușoare, tu ne-ai învățat să avem răbdare. Ești tot numai un zâmbet, o lumină de copil, iar momentul în care ai primit taina botezului a fost atât de emoționant!

E o binecuvântare să fim părinții tăi, să te vedem crescând lângă frățiorul tău și abia aștept momentul în care să vă văd jucând-vă și fiind cei mai buni prieteni. Te iubim enorm bubulinule și să fii mereu ocrotit și înconjurat de oameni buni și sinceri, a scris Flavia pe Instagram după botez.

Șerban Copoț

În noiembrie 2020, artistul și prezentatorul TV Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară. Soția solistului, Roxana, a dat naștere unei fetițe, Ada-Noelle. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 15 ani, iar împreună mai au doi fii, Tedi (9 ani) și Alexandru (5 ani). Pe 12 iunie, perechea și-a botezat fiica. Nașii micuței sunt Teddy Dumitrescu și soția lui, Ramona Dumitrescu Rusu.

Adi Nartea

Actorul Adrian Nartea, protagonistul serialului Vlad, și partenera lui de viață, modelul și make-up artista Alina Ferinceac, au devenit părinți pentru a doua oară în luna martie, când modelul a dat naștere unei fetițe, Petra. Botezul micuței a avut loc în vara lui 2021 și a fost unul extrem de discret. La eveniment au participat atât familia și prietenii, cât și o parte din actorii serialului de la Pro TV. 

Printre vedetele care ar fi trebuit să facă botezul copiilor lor, dar au preferat să amâne evenimentul, se numără Cristina Cioran, Ramona Bădescu, Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter