Elena Băsescu i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales micuța de pe tavă a uimit pe toată lumea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 13 iunie 2019, 12:39
Elena Băsescu și Cătălin Tomată și-au sărbătorit fetița. Micuța Anastasia a împlinit vârsta de 1 an și cu această ocazie, conform obiceiului, părinții i-au rupt turta.

Așa cum tradiția o cere, pe tavă se pun mai multe obiecte din care micuța trebuie să aleagă. Ei bine, spre surpinderea tuturor și bucuria bunicului său, Traian Băsescu, fostul președinte al României, micuța a făcut o alegere nu uimitoare, ci și înțeleaptă. Aceasta a ales cheia mașinii, stetoscopul, pixul și Constituția României, ceea ce ar putea să însemne că șansele de a-i călca pe urme mamei sale și bunicului său sunt foarte mari. Elena Băsescu și micuța Anastasia au purtat la petrecere ținute identice, de culoare roz.

Elena Băsescu i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales micuța de pe tavă a uimit pe toată lumea

Elena Băsescu, în vârstă de 39 de ani, are trei copii din două relații diferite. Din primul mariaj cu Bogdan Ionescu, alias Syda, Elena Băsescu are doi copii, pe Sofia Anais, în vârstă de 6 ani şi pe Traian Junior, de 4 ani. Din anul 2017 Elena Băsescu se iubește cu Cătălin Tomată, un tânăr cu 12 ani mai mic decât ea, alături de care a devenit mămică pentru atreia oară.

Vezi mai multe imagini cu Elena Băsescu și copiii în galeria foto!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter