Editorial: Loredana Groza, „madonnă” sau artistă?

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Despre Loredana Groza s-a spus întotdeauna că o copiază pe Madonna.
Fie că vorbim despre felul în care se îmbracă, fie că vorbim despre proiectele muzicale, întotdeauna au existat păreri şi păreri. De asemenea, despre Loredana s-a scris că ar fi avut o relaţie cu nu ştiu ce bărbat feroce din piesajul românesc, că nu ar avea o căsnicie chiar pe roze, că nu ştiu relaţia cu fiica adolescentă are suişuri şi coborâşuri şi aşa mai departe.

Editorial: Loredana Groza, "madonnă" sau artistă?

Sincer, oare câte din toate acestea sunt adevărate? Ceea ce ştiu cu certitudine este că Loredana Groza continuă să fie o femeie frumoasă, o femeie carismatică, o femeie care arată bine, o femeie care întoarce capetele tuturor în momentul în care intra într-o cameră.

Toate aceste lucruri mi s-au confirmat aseara când, în cadrul petrecerii Unica 15 ani şi AVON, printre invitaţi am descoperit-o pe Lori. Sincer, prezenţa ei nu putea fi ratată. Îmbrăcată într-o rochie superbă, argintie, Loredana Groza a demonstrat încă o dată că ştie să-şi poarte cariera şi imaginea cu mândrie. Întregul look, până şi coafură simplă, au fost alese perfect.

Editorial: Loredana Groza, "madonnă" sau artistă?

Toată seara am stat şi m-am uitat la ea. Trebuie să recunosc că nu ascult piesele Loredanei, însă mă fascinează de fiecare dată modul ei de a se arăta, modul ei de a se face văzută, fără să fie ostentativă.

Mă uitam şi mă gândeam la coada de piţipoance şi piţiponci care virusează astăzi media românească şi care, din păcate, sunt mult mai vizibili decâr artişti precum Oana Sârbu, Anca Ţurcaşiu, Carmen Trandafir şi lista poate continua.

Editorial: Loredana Groza, "madonnă" sau artistă?

Ştiu, toata lumea o să zică că e vina presei. Poate că da, dar oare de ce nu încearcă artiştii mai vechi să se reinventeze aşa cum face Loredana de fiecare dată?

Da! Loredana Groza este o femeie unica! Şi madonă, şi artistă!

Loredana Groza s-a născut pe data de 10 iunie 1970 la Oneşti, judeţul Bacău. A început să cânte de la vârsta de 3 ani, pasiunea sa continuând în timpul şcolii primare şi al liceului. În 1977, în clasa I a jucat în mai multe piese de teatru, una dintre ele (intitulată „Problema problemei”), fiind montată pe scena Casei de Cultură din Oneşti. Printre pasiunile sale din şcoala generală s-au numărat (pe lângă muzică, fiind în corul şcolii din clasa a V-a ), handbalul şi învăţătura, informează wikipedia.org. Pentru meritele sale, Loredana a fost aleasă comandantă de unitate. A participat la olimpiade şcolare, obţinând locul I la faza pe ţară la disciplina limba română. A fost şi este pasionată de „toate materiile care te ajută să-ţi dezvolţi o gândire armonioasă”. Fiind pasionată şi de poezie, este acceptată în cenaclului literar „Sburătorul” sub îndrumarea poetului Isbăsescu. A studiat vioara timp de 8 ani (de la vârsta de 6 ani până la vârsta de 14 ani) şi a urmat cursuri de balet. Primele aprecieri apar la „Forumul Naţional al Pionierilor”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter