Eddie Murphy va deveni tată pentru a zecea oară

De Mădălina Manole, pe
Eddie Murphy este în culmea fericirii. Îndrăgitul și carismaticul actor va deveni tată la 57 de ani, pentru a zecea oară. Vestea cea mare a fost dată de purtătorul său de cuvânt.

Eddie Murphy și Paige Butcher, partenera sa de viață cu 18 ani mai tânără, mai au o fetiță împreună, pe Izzy, în vârstă de 2 ani: ”Eddie Murphy și partenera lui de viață, Paige Butcher, sunt fericiți să vă anunțe că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea lor copil, în decembrie”. – a anunțat ieri purtătorul ed cuvânt al cuplului.

Eddie Murphy și Paige Butcher 1

Eddie Murphy și actrița Paige Butcher au o relație de 6 ani, actorul fiind tată pentru încă opt copii, proveniți din relații diferite. Astfel, cu fosta sa soție, Nicole Mitchell, cu care a fost căsătorit în perioada 1993-2006, Eddie are cinci copii, Bria (28), Miles (25), Shayne (23), Zola (18), Bella (16), iar cu prima sa iubită, Paulette McNeely, are un băiat, pe nume Eric, în vârstă de 29 de ani. De asemenea, Murphy mai are un băiat, Christian, în vârstă de 27 de ani, cu fosta iubită Tamara Hood, iar cu fosta componentă a trupei Spice Girls, Mel B, mai are o fetiță, pe nume Angel Iris, în vârstă de 11 ani.

Citește și – Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu Cherry Seaborn

Citește și – Alexia Eram și-a surprins părinții făcând dragoste. Andreea Esca, vizibil rușinată

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter