Ed Sheeran vrea să amplaseze grilaje în jurul casei pentru a ține departe oamenii străzii

De Oana Savin, pe
Artistul britanic Ed Sheeran vrea să amplaseze grilaje în jurul casei sale din Londra pentru a ține departe oamenii străzii. Planul său a fost inițial refuzat.

Deși la începutul carierei a dormit pe străzile londoneze, Sheeran vrea să îi țină departe pe cei care se află acum în aceeași situație. Starul pop a primit permisiunea de a amplasa grilaje de fier și porți pietonale în jurul casei sale în valoare de opt milioane de lire sterline, situată în cartierul exclusivist Kensington and Chelsea, notează The Independent.

Proiectantul casei, Paul Smith, a afirmat că aceste porți și grilaje îi vor ține departe pe cei care dorm pe străzi.

Planul, care a fost aprobat de Consiliul local din Kensington and Chelsea la începutul acestei luni, prevede și instalarea unui sistem pe bază de cartelă într-un piedestal de piatră în fața casei cu patru etaje a lui Sheeran.

Citește și: O mai știi pe Sclava Isaura? Cum arată Lucelia Santos la 61 de ani

Inițial, acest plan a fost refuzat întrucât grilajele cu înălțimea de 1.3 metri au fost considerate nepotrivite pentru această zonă exclusivistă.

După ce planul a fost modificat pentru a se potrivit mai bine zonei bogate din Londra, a fost aprobat.

Ed Sheeran a povestit despre scurta perioadă din viaţa sa petrecută pe străzi în cartea sa „A Visual Journey” din 2014.

Era un arc în faţa Palatului Buckingham, cu o conductă de încălzire şi am petrecut câteva nopţi acolo. Acolo am scris piesa Homless”, mărturisea atunci artistul.

Ulterior, el a clarificat afirmațiile.

Toată lumea spune că Ed Sheeran era fără adăpost – însă eu nu am spus niciodată acest lucru în carte. Am rămas fără casă câteva nopţi, asta-i tot”, a declarat el.

Citește și: Paris Jackson a recunoscut că este bisexuală

Edward Christopher „Ed” Sheeran este un cântăreț și compozitor muzical englez. Crescut în Framlingham, Suffolk, s-a mutat în Londra în 2008 pentru a urma o carieră muzicală. La începutul anului 2011 a lansat un album independent extins, „No. 5 Collaborations Project”, care a atras atenția unor artiști precum Elton John și Jamie Foxx. În acel an a semnat și colaborarea cu Asylum Records. Albumul său de debut precum și partea sa extinsă din 2011, care cuprinde single-uri precum „The A team” și „Lego House”, a primit discul de platină de 5 ori în Regatul Unit. În 2012 a câștigat două premii BRIT pentru „Best British Male și British Breakthrough”. “The A team” a câștigat premiul „Ivor Novello” pentru cel mai bun cântec și versuri.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter