Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 mai 2022, 13:50

Ed Sheeran a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit tată pentru a doua oară. Artistul și soția lui mai au o fetiță.

Ed Sheeran și-a anunțat fanii că a devenit din nou tată. Soția lui, Cherry Seaborn, a mai adus pe lume o fetiță. Artistul a dat marea veste pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie cu o păturică maro pe care este așezată o pereche de șosetuțe albe.

Vreau să vă spun tuturor că mai avem o fetiță frumoasă. Suntem amândoi atât de îndrăgostiți de ea și suntem gata să fim o familie de 4, a scris cântărețul în dreptul imaginii.

O imagine asemănătoare a publicat Ed Sheeran și la nașterea primei lui fetițe,  Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, în septembrie 2020.

Citește și: Dani Oțil și Mihai Bobonete, de nerecunoscut într-o poză din tinerețe. Cum au reacționat fanii când i-au văzut

Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost fotografiat în compania fostei logodnice

Eurovision 2022. Organizatorii acuză că ne-am calificat fraudulos în finală

Cristina Bălan, incident în parcare: „Îți doresc să nu ai niciodată parte de vreun handicap”

Ed Sheeran și soția lui Cherry s-au căsătorit în 2018

Ed Sheeran și soția lui Cherry s-au căsătorit în decembrie 2018. Ceremonia a fost una restrânsă, la care au participat doar prietenii apropiați și familile lor. O sursă apropiată celor doi a dezvăluit atunci că Ed și Cherry și-au împlinit visul de a avea o nuntă simplă, iarna.

Cei doi s-au logodit în decembrie 2017: „Mi-am luat o logodnică chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt la fel de încântate”, a glumit Ed Sheeran.

Aceștia s-au cunoscut în perioada liceului, dar sunt împreună din 2015. Un an mai târziu, în 2016, cei doi au renunțat la carierele lor timp de un an pentru a se dedica în întregime unul altuia și pentru a consolida relația.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter