Ed Sheeran s-a logodit cu iubita sa din copilărie

De Mădălina Manole, pe
Ed Sheeran, îndrăgitul cântăreţ şi compozitor englez, s-a logodit în mare secret cu iubita sa, Cherry Seaborn, cea care i-a fost cea mai bună prietenă în copilărie.

Cu toate că logodna a avut loc la finele anului trecut, artistul a decis abia acum să facă public anunțul, pe pagina sa Instagram: „M-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi, iar pisicile noastre sunt, de asemenea, încântate.” – a fost mesajul care a însoțit imaginea cu cei doi în tandrețuri.


Ed Sheeran și Cherry Seaborn  s-au cunoscut încă din perioada în care erau elevi, însă relația de dragoste a luat naștere mult mai târziu, abia în anul 2015. Ulterior, în 2016, artistul a luat o pauză de la muzică și, împreună cu iubita sa, a decis să călătorească prin lume, intr-o vacanță ce a durat aproape tot anul. „Este minunat să întâlneşti oameni celebri. Dar asta nu este viaţă. Nu este realitate. Într-o zi, acest lucru se va termina. Şi ştiu că singura persoană care va rămâne pentru totdeauna este Cherry”, – declara Sheeran anul trecut pentru ziarul The Sunday Times.

Logodnica sa, Cherry Seaborn, este jucătoare de hochei și a făcut parte din echipa Anglia U21.  Amintim că Ed Sheeran, care pe 17 februarie tocmai a împlinit vârsta de 27 de ani, a reușit performanța de a ocupa primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie cu două piese noi„Shape of You” şi „Castle On The Hill”.

Citește și – Ed Sheeran i-a îndeplinit ultima dorință unei fane aflate pe moarte. Vezi ce a făcut artistul!

Citește și – Actrița Gwyneth Paltrow s-a logodit cu producătorul Brad Falchuck

Citește și – Alexandra Bădoi s-a logodit: “Primul cuvânt în 2018: DA”

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter