Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu Cherry Seaborn

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 29 august 2018, 11:00
Ed Sheeran și logodnica sa, Cherry Seaborn, s-au căsătorit în mare taină. Artistul a confirmat acest lucru într-un interviu recent la o emisiune americană. 

Ed Sheeran și iubita sa, Cherry Seaborn s-au logodit la finalul anului 2017, și abia în ianuarie 2018 au făcut public acest lucru. „M-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi, iar pisicile noastre sunt, de asemenea, încântate.” – a fost mesajul artistului, însoțit de o fotografie în care apărea foarte tandru cu logodnica lui.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au cunoscut în perioada liceului, dar sunt împreună din 2015. Un an mai târziu, în 2016, cei doi au renunțat la carierele lor timp de un an pentru a se dedica în întregime unul altuia și pentru a consolida relația. Și au reușit acest lucru.

Recent, în cadrul emisiunii Access Hollywood, Ed Sheeran a fost întrebat de Scott Evans dacă au ales o dată pentru nuntă, iar britanicul i-a arătat degetul pe care avea deja verigheta.

Prezentatorul l-a felicitat și l-a întrebat când a avut loc evenimentul, dar cântărețul nu a vrut să dea detalii. „Nu fac nimic public prea mult oricum” a spus el.

Citește și: 

Alexia Eram și-a surprins părinții făcând dragoste. Andreea Esca, vizibil rușinată

Primele imagini cu fetița Adelinei Pestrițu. Cu cine seamănă micuța Zenaida Maria

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter