După ce a luat în derâdere coronavirusul, Oana Roman este dispusă să ajute. Cum se implică vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 martie 2020, 13:51
Oana Roman a conștientizat, în sfârșit, gravitatea epidemiei de coronavirus, și spunem asta după ce vedeta a plecat în Italia în vacanță, în plină epidemie de coronavirus. și la întoarcere a declarat că totul este o manipulare.

Oana Roman, realizând cât de serioasă este situația, și-a reevaluat atitudinea și a decis să se implice în ajutorarea persoanelor care vor fi afectate de criza creată de coronavirus. Vedeta vine în sprijinul celor care au afaceri mici și care în această perioadă sunt nevoiți să și le închidă: ”Mi-am oferit absolut gratuit, pro bono, serviciile și platformele mele celor care au nevoie și care pot ajuta. Vă voi recomanda nu numai produse de care aveți nevoie, ci și servicii care vă pot ajuta în această perioadă. Menționez încă o dată: nu primesc, nici bani, nici produse și îi voi ajuta și cu consiliere în comunicare.” – a transmis Oana Roman într-un Story pe contul său de Instagram. Întregul mesaj transmis de vedetă se regăsește în galeria foto de mai sus. 

Citește și –  Oana Roman și Marius Elisei fac terapie de cuplu: „Nu este o rușine!”

Oana Roman, totodată, a punctat că trece printr-o situație financiară destul de delicată: ”Nu ne este deloc ușor și ne este frică pentru ziua de mâine, și financiar și din punct de vedere al sănătății, dar trebuie să fim solidari. Nu încasez în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia mamei, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători.” – a mai scris Oana Roman.

Citește și –  Oana Roman dă cărțile pe față. Ce spune despre Marius Elisei: ”Eu când l-am cunoscut câștigam foarte mulți bani”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter