Dulce Maria, actrița din telenovela „Rebelde”, este însărcinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 iunie 2020, 15:10
Dulce Maria este însărcinată. Îndrăgita actriță din telenovela fenomen, "Rebelde", va deveni mămică pentru prima dată.

Dulce Maria, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii sale, Paco Álvarez, iar acum a dat vestea cea mare că este însărcinată: „Ei bine, în această direcţie mergem! În plin haos şi în plină incertitudine, Paco şi cu mine vrem să împărtăşim o veste care ne umple de iubire, fericire şi recunoştinţă.

Miracolul vieţii găseşte întotdeauna o modalitate de a se manifesta, da! Sunt însărcinată! Vom deveni părinţi! Suntem foarte fericiţi să începem o nouă etapă şi aşteptăm cu toată dragostea venirea pe lume a copilului nostru! Deşi circumstanţele sunt complicate din pricina pandemiei, avem încredere că momentul ales de Dumnezeu este perfect”, – a scris Dulce Maria pe contul personal de Instagram.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Dulce Maria a trăit o poveste de dragoste de patru ani cu Alfonso Herrera, alias Poncho din telenovela Rebelde, cu toate că în serial cei doi nu au avut tangențe, acesta fiind partenerul lui Anahi, însă relația s-a încheiat brusc în 2006. Cei doi au rămas colegi de scenă până în 2008, atunci când formația RBD s-a despărțit definitiv. De atunci Dulce Maria a încercat în nenumărate rânduri să-și refacă viața amoroasă, însă fără succes.

Citește și Carmen Harra a prezis despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Actrița din telenovela Rebelde s-a iubit o perioadă scurtă de timp cu fotbalistul Guillermo Ochoa, dar și cu actorul Pablo Lyle, din telenovela Un verano de amor. Ulterior, aceasta părea că și-a găsit liniștea alături de antreprenorul mexican Luis Rodrigo Reyes, cu acesta punctând o idilă de patru ani, însă în 2015 și-au spus adio. Ei bine, iată că după toate aceste încercări eșuate, Dulce Maria l-a cunoscut pe producătorul Paco Alvarez, cel care i-a devenit și soți. Cei doi sunt împreună din anul 2016.

Citește și – Mihai Bendeac ia în derâdere declarația Anei Maria Mocanu despre viol

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter