Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/single.php on line 52

Ducii de Sussex și-au făcut primul cont oficial de Instagram

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 22 mai 2019, 14:39

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, și-au lansat primului lor cont oficial de Instagram. Anunțul a fost făcut pe aceeași rețea de socializare de către Palatul Kensington.

Odată ce a devenit partenera de cuplu a Prințului Harry, Meghan Markle a fost nevoită să respecte protocolul Casei Regale britanice și a renunțat la conturile sale de pe rețelele de socializare. Activitatea și imaginile cu Ducii de Sussex, precum și ale celorlalți membrii ai familiei regale, erau până acum distribuite de reprezentanții Palatului Kensington pe pagina oficială.

Chiar dacă Meghan Markle a declarat că preferă să stea departe de rețelele sociale, începând de ieri, Ducii de Sussex au propriul lor cont pe Instagram, @sussexroyal. Cei doi au transmis și un mesaj oaspeților: „Bun venit pe contul nostru oficial de Instagram. Suntem încântaţi să împărtăşim cu voi toată munca noastră, cauzele pe care le susţinem, anunţurile importante şi oportunitatea de a atrage atenţia asupra problemelor esenţiale. Vă mulţumim pentru sprijin şi vă urăm bun venit“, au scris Meghan şi Harry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on


Contul Ducilor de Sussex a reușit să strângă în nicio zi, 2,1 milioane de urmăritori. Prima postare, ce conține câteva fotografii din călătoriile lor, are 762.000 de aprecieri și 28,6 mii de comentarii.

Meghan și Harry s-au separat de familie și din alte puncte de vedere. Mai întâi, cei doi au anunțat că vor locui singuri la Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor, apoi au transmis că vor avea alți reprezentanți legali, ceea ce înseamnă că vor avea propria lor viată mediatică, construindu-și  propria identitate și implicându-se în chestiuni importante pentru ei, potrivit Libertatea.ro.

„Regina a fost de acord cu crearea unei noi case regale pentru ducele şi ducesa de Sussex în urma căsătoriei lor”, se arată în comunicatul transmis de purtătorii de cuvânt ai familiei regale, unde se menționează faptul că suverana le-a acordat și permisiunea să-şi mute „biroul” la Palatul Buckingham. Astfel, Harry și William, nepoții Reginei Elisabeta a II-a, vor lucra cu două echipe separate.

Ducii de Sussex vor deveni în curând părinți, iar în data de 19 mai vor sărbători un an de la nunta regală ce a avut loc la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter