Dragoș Pătraru are COVID-19. Cum se simte prezentatorul emisiunii „Starea nației”

De Unica.ro, pe

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea naţiei” de la Prima TV, are COVID-19. Acesta va fi înlocuit timp de o săptămână de actrița Ştefania Cîrcu. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare de producătorii emisiunii.

Dragoș Pătraru, în vârstă de 43 de ani, are COVID-19, potrivit mesajului publicat pe pagina oficială de Facebook a emisiunii pe care o prezintă: „Starea naţiei”.

Oficial: Dragoș Pătraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30.

Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania.

Citește și: Categoriile de persoane pentru care se recomandă vaccinarea împotriva COVID-19 cu patru doze

CNCAV: Vaccinul anti-COVID-19 poate fi făcut împreună cu cel antigripal

Studiu: Vaccinarea împotriva COVID-19 reduce cu 90% riscul de spitalizare și de deces

Alexandru Rafila, despre persoanele nevaccinate împotriva COVID-19: În perioada următoare, este puţin probabil să nu contracteze boala

Ce mesaj a transmis Dragoș Pătraru pe rețelele de socializare

Într-un comentariu la postarea făcută de producătorii emisiunii, Dragoș Pătraru a confirmat că are COVID-19. Prezentatorul TV a mărturisit că s-a simțit foarte rău în ultimele trei zile.

Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parca era vaccinat! Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei covid, ci te ajută să nu mori dacă îl iei sau râmânem aceiași ignoranți needucați ai Europei?

PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin. Să vă fie bine!, a transmis Dragoș Pătraru.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter