Dragoș Bucurenci, dat afară din platoul unei emisiuni

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 09 iulie 2018, 12:28
Dragoș Bucurenci a fost data afară din platoul unei emisiuni, iar motivul este halucinant. Jurnalistul și-a permis să-l contrazică pe purtătorul de cuvânt

 al Bisericii Ortodoxe Române.

Dragoș Bucurenci, în vârstă de 36 de ani, jurnalist, activist civic şi consultant în comunicare, a fost invitat în platoul emisiunii „Acasă la oamenii Realităţii“ realizată de Alexandra Păcuraru, însă în timpul pauzei publicitare acesta a fost invitat să părăsescă emisia. Dragoș Bucurenci a povestit care a fost motivul și cum s-a petrecut această situație: „Nu-mi vine să cred că asta s-a întâmplat în România zilelor noastre. În pauza publicitară, Alexandra Păcuraru, prezentatoarea emisiunii „Acasă la oamenii Realităţii”, mi-a cerut să plec din platou pentru că am îndrăznit să-l contrazic pe purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române şi s-o întreb de ce călătoreşte cu avionul duminica dimineaţă când credincioşii adevăraţi merg la slujbă. Revin cu detalii după ce-mi revin din şoc“, – a scris Dragoș Bucurenci pe pagina sa de Facebook după ce a fost nevoit să părăsească emisiunea.

La rândul său, prezentatoarea tv și-a explicat decizia în timpul emisiunii: „I-am cerut domnului Dragoș Bucurenci să părăsească această emisiune pentru că eu m-am simțit jignită. Nu iau partea Bisericii, nu joc rolul nimănui, joc rolul meu. Eu m-am simțit jignit, m-am simțit sfidată. Și dacă asta este credința mea, așa am crescut, acestea sunt valorile mele, vă rog mult, și o fac public, să mă respectați, pentru că eu sunt omul care vorbește prin fapte. Nimeni nu va putea niciodată să mă arate cu degetul că am spus ceva, dar nu am făcut nimic. Așa că respectați-mă, ca să vă respect și eu”

Dragoș Bucurenci susţine că a fost invitat în emisiune pentru a dezbate subiectul mitingului diasporei programat pe 10 august, însă în realitate tema emisiunii a fost exodul românilor în străinătate şi motivele care stau la bază. Astfel, Bucurenci a subliniat că printre cei care pleacă se află și persoane homosexuale care aici nu sunt acceptate, iar afirmația sa a deranjat-o pe prezentatoarea tv care a afirmat că „se încearcă o manipulare a opiniei publice“ şi că „homosexualii sunt atei“. Jurnalistul a ripostat și discuția a degenerat: „Nu, cei mai mulţi nu sunt, ei chiar cred în Dumnezeu, şi nu acesta este motivul pentru care pleacă. Pleacă pentru că în afară de familia lor şi prieteni, nimeni nu reuşeşte să-i accepte.”

Citește și – Actrița Sabina Lisievici, victimă a traficanților de carne vie, joacă într-un film la Hollywood

Citește și – Exclusiv! Oana Zăvoranu dezvăluie ce activități inedite o distrau în copilărie

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter