Donald Trump, suspect de coronavirus? Cu cine a intrat în contact președintele SUA

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 13 martie 2020, 18:49

Președintele SUA, Donald Trump, este foarte preocupat de faptul că a intrat în contact cu persoane infectate cu noul coronavirus, spun surse din anturajul său, potrivit cnn.com.

Fabio Wajngarten, secretarul de presă al președintelui brazilian Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru coronavirus joi, au declarat pentru CNN două surse. Acesta a postat o fotografie în care apare alături de cu Trump și vicepreședintele american Mike Pence, la Mar-a-Lago.

Donald Trump, suspect de coronavirus? Cu cine a intrat în contact președintele SUA

Wajngarten îl însoțea pe Bolsonaro într-o călătorie în SUA, în timpul căreia Trump și președintele brazilian au luat masa împreună.

Citeşte şi Coronavirus se transmite la o distanță de 4,5 metri, rezistă 30 de minute în aer şi 4 zile pe suprafeţe

Joi, președintele SUA insista asupra faptului că nu îi este teamă: „Nu am făcut nimic neobișnuit, ne-am așezat unul lângă celălalt o perioadă de timp”. Secretarul de presă al Casei Albe, Stephanie Grisham, a spus că „nici președintele, nici vicepreședintele nu au avut aproape nicio interacțiune cu persoana testată pozitiv „. Între timp, alți oficiali publici care au interacționat cu Wajngarten au decis să se autocarantineze, inclusiv senatorul republican din Florida, Rick Scott. „Luni, m-am întâlnit cu președintele la Miami și, deși nu cred că am interacționat cu persoana infectată, se afla, totuși, în aceeași cameră ca mine”, a spus Scott într-un comunicat.

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter