DJ Wanda, poze de senzație. Uite ce bine arată!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 17:50

„Cel mai bine mă simt când mă admiră femeile”, a declarat DJ Wanda.
DJ Wanda este, la 37 de ani, mai în formă și mai sexy ca niciodată şi dovedeşte acest lucru printr-un pictorial îndrăzneţ, plin de culoare, pentru coperta numărului de vară al revistei Bfresh. Nonconformista DJ-iță mărturisește că primeşte complimente în fiecare zi la adresa formei sale fizice, nu numai de la bărbaţi dar şi de la femei.
Pe bărbaţi nu mai şti când să-i crezi. Ei spun complimente pe bandă sperând că ajung în patul tău. Ce-i drept, de cele mai multe ori chiar le merge! Cel mai bine mă simt însă când mă admiră femeile. În general, femeile sunt tare invidioase şi chiar dacă gândesc un lucru nu-l zic. Când însă primesc complimente de la femei înseamnă că arăt chiar foarte bine. Recunosc că au existat şi femei care mi-au făcut avansuri, iar atunci am zâmbit şi mi-am zis că e de bine„, declară DJ Wanda.
DJ Wanda şi Ellie White, sexy pe covorul roşu. Îţi plac rochiile?
dj wanda
Vedeta a realizat acest pictorial colorat într-o parcare cu peretți pictați cu graffiti şi a îmbrăcat ţinute sumare, extrem de sexy. Pozele sunt semnate de Oltin Dogaru, iar conceptul îi aparţine Sorinei Fredholm.
Mă îmbrac provocator şi îmi place să atrag atenţia. Mă simt feminină, misterioasă şi plină de erotism în hainele de la Murmur, însă pot să port la fel de bine şi pantaloni scurţi cu top şi jachetă de piele. Am o slăbiciune pentru colanţi, pantofi şi brăţări„, spune DJ Wanda.
DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!
La 37 de ani, DJ Wanda se laudă cu un picioare fără pic de celulită şi cu un corp de invidiat. Vedeta urmează un program intens de antrenamente şi ajunge la sala de fitness de patru ori pe săptămână.
Urmez acum un program de armată, numit Delta Training by WorldClass, alături de antrenorul meu Cătălin Riştea. În fiecare lună mă antrenez cam 50 de ore, fac în jur de 2000 de abdomene şi alerg 50 de kilometri. În plus, am un regim de viaţă sănătos şi nu mănânc niciodată dulciuri. Altfel nu ai cum. Fără durere nu există rezultate, iar după 35 de ani orice abuz gastronomic lasă urmări asupra formei fizice„, concluzionează DJ Wanda.
dj wanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter