Dincolo de micul ecran. Cine au fost cele trei soții ale lui Cristian Țopescu

De Mădălina Manole, pe
Cristian Țopescu a avut o carieră remarcabilă în televiziune, fiind cel mai cunoscut și apreciat comentator sportiv, însă mai puțini cunosc că și în viața personală s-a bucurat de o activitate pe măsură.

Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și în urma fiecărui mariaj a primit binecuvântarea unui copil. Prima soție, pe nume Rodica, a fost și prima și marea sa iubire. Au ajuns la altar pe vremea când Cristian Țopescu avea doar 22 de ani, iar 11 ani mai târziu au divorțat. Din povestea lor de iubire s-a născut Cristina Țopescu, binecunoscuta prezentatoare de televiziune, în vârstă de 57 de ani.

La vârsta de 38 de ani, Cristian Țopescu ajunge din nou în fața altarului, de această dată alături de Rose Marie, de meserie economist. Cei doi au împreună un băiat care-i poartă întocmai numele tatălui, Cristian Țopescu, în vârstă de 42 de ani. De această dată mariajul este mai lung, însă nu depășește 15 ani. Cristian Țopescu a declarat ulterior celor două căsnicii eșuate că vina a fost a lui, iar eșecul s-a datorat faptului că a fost prea mult timp plecat de acasă ca urmare a meseriei pe care o practica: “Sunt amintiri frumoase. Fiecare căsnicie s-a bucurat de apariția unui copil (ambii sunt acum oameni realizați și stimați în societate), iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii”, – declara Cristian Țopescu într-un interviu acordat revistei Tango.

Cristian Topescu alaturi de cea de-a treia sotie, Christel Ungar

Cristian Țopescu alături de cea de-a treia soție, Christel Ungar

Și, iată că, îndrăgitul comentator sportiv ajunge și a treia oară la starea civilă, de această dată cu Christel Ungar, o colegă de serviciu de la TVR, cu 29 de ani mai mică decât el. Împreună au un fiu, pe Sebastian Felix, astăzi în vârstă de 20 de ani: “Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. (…) Ne vedeam din ce în ce mai rar, pentru că ea era profesoară de limbă germană la Satu Mare, iar eu lucrăm la București pe lângă echipa de fotbal Steaua. Foarte rar reușeam să ne vedem, ori la București, ori la Satu Mare. Dar prietenia noastră s-a consolidat și, 11 ani după prima cunoștință, ne-am hotărât să ne căsătorim. În 1997. Iar în 1998 s-a născut băiețelul nostru, Sebastian Felix. Este cu siguranță ultima mea căsnicie. Vârstă își va spune cuvântul. Anii trec…”, – povestea Cristian Țopescu pentru sursa citată.

Cristian Țopescu a murit pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet.

Citește și – Drama unui tată: Cristian Țopescu și-a văzut fiica, pe Cristina Țopescu, după gratii

Citește și – Cristian Țopescu a murit de ziua fiului său. Cum arată Cristi la 42 de ani

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter