Dima Trofim a participat la „Ultimul Trib” pentru a-și ajuta sora, însă nu a mai avut timp

De Mădălina Manole, pe
Dima Trofim a povestit care a fost motivul principal pentru care a acceptat să participe la emisiunea "Ultimul Trib". Din păcate, artistul nu a mai avut timp să-și îndeplinească planul.

Dima Trofim, în vârstă de 29 de ani, a concurat în emisiunea „Ultimul Trib” cu gândul de a-și ajuta sora diagnosticată cu cancer, dar în timp ce se afla în Madagascar, acolo unde se filmează show-ul de televiziune „Ultimul Trib”, artistul a primit  vestea cumplită că sora sa a murit. Avea doar 45 de ani: „Unul dintre motivele pentru care am mers în Ultimul Trib a fost să o pot ajuta pe sora mea, care era bolnavă. A fost ceva spontan și la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie așa, nu ne-am așteptat la așa ceva și nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Cu toată familia am o relație specială, dar sora mea mai mare a fost ca și mama mea dintotdeaua. Pot spune că am două mame, dar acum una este Sus”, – a povestit astăzi Dima Trofim în emisiunea „Prietenii de la 11” de la Antena 1.

Dima Trofim si sora saDima Trofim, cunoscut publicului în special grație serialulului „Pariu cu viața” difuzat de Pro Tv, încearcă să-și sprijine cât mai mult familia în aceste momente cumplite și petrece foarte mult timp alături de părinții săi, mai ales că decesul surorii sale i-a agravat tatălui său o afecțiune mai veche: „Tata a avut un atac cerebral în urmă cu opt ani și vestea că sora mea s-a stins l-a afectat forte mult, iar acum trece printr-o perioadă dificilă”, a mai spus Dima.

Citește și – Nadine a dezvăluit drama prin care a trecut: „Aveam păduchi și râie”

Citește și – Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: „Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie”

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter