Dificultăți la Asia Express pentru Alex Velea și Mario Fresh

De Unica.ro, pe
Alex Velea și Mario Fresh formează una din echipele care se luptă pentru premiul cel mare în sezonul trei al show-ului TV Asia Express.

Cei doi au întâmpinat deja mai multe obstacole, printre care lipsa hranei și dificultatea de a găsi un mijloc de transport.

„Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel”, au zis cei doi, conform Click. „Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcă e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit”.

Frica lor cea mai mare din competiție se pare că este autostopul. „Cred că am o față mult prea agresivă pentru poporul filipinez pentru că e foarte, foarte greu să îi convingem să ne ia cu mașina”, a spus Alex Velea. „Cred că le e frică și de tatuajele mele. Înainte să plec mă gândeam cu groază cum va trebui să opresc mașini, ce rușine o să-mi fie… Aici am trecut peste orice reținere, doar că nu prea opresc ele”.

Foto – Viva!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter