Diagnosticată cu cancer în stadiul IV, actrița a ales să lupte: „Mai am multă viață în mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 august 2022, 15:14

La aproape trei ani după ce cancerul la sân diagnosticat în 2015 i-a fost tratat, actrița a dezvăluit că se luptă din nou cu aceeași maladie, de această dată în stadiul IV.

Diagnosticată cu cancer în stadiul IV, actrița a ales să lupte: „Mai am multă viață în mine”

După diagnosticare, Shannen Doherty a reflectat asupra vieții sale. Totodată, actrița s-a documentat privind tratamentele experimentale ale cancerului la sân din Europa.

„M-am gândit: «Ok, am karma rea? De ce aș avea karma rea?»”, a declarat actrița în vârstă de 49 de ani, pentru revista americană Elle.

„Începusem să-mi retrăiesc viața, să mă gândesc la ce am făcut sau la ce nu am făcut. Cum m-am comportat cu oamenii.”

„Cred că oamenii au o imagine mentală despre cei care suferă de cancer în stadiul IV. Îi văd purtând un halat gri, privind în gol prin fereastra spitalului”, spunea soțul actriței în urmă cu puțin timp.

„Nu văd un pacient care suferă de cancer când mă uit la Shannen. Văd aceeași femeie de care m-am îndrăgostit. Arată sănătoasă și plină de vitalitate.”

„Nu m-am așezat să scriu scrisori. Este ceva ce trebuie să fac. Sunt lucruri pe care vreau să i le spun mamei mele. Vreau ca soțul meu să știe ce a însemnat pentru mine”, a mai dezvăluit actrița.

În același interviu, Shannen a mărturisit că voia să înregistreze un mesaj video. „Dar de fiecare dată când vine vorba să-l încep, totul pare atât de final.

Se simte ca și cum îți iei la revedere și eu nu-mi iau la revedere. Simt că sunt un om foarte, foarte sănătos. Este greu să-ți închei socotelile cu lumea când simți că mai ai de trăi 10 – 15 ani.”

Actrița continuă să lupte. „Toți cei care au cancer în stadiul IV se luptă cu asta. Ceilalți vor să-i pună deoparte să se liniștească. Eu nu sunt pregătită pentru asta. Mai am multă viață în mine.”

Foto: Instagram

Citește și:

Gina Pistol a făcut primele declarații despre sarcină! „Noi acum înseamnă TREI!”

Cum arată Gabriela Spanic acum? Concurează alături de un român în competiția „Dacing with the Stars”

Crina Abrudan s-a fotografiat nud la 42 de ani! Are o siluetă trasă prin inel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter