Dezvăluiri șocante despre Meghan Markle: „Mi-a cerut să îi găsesc un iubit britanic faimos”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 iulie 2019, 16:04
La un an de la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry, o vedetă TV face dezvăluiri uimitoare despre Ducesa de Sussex. Aceasta susține că fosta actriță americană era în căutarea unui iubit britanic faimos cu trei ani înainte să îl cunoască pe nepotul Reginei Elisabeta a II-a. 

Lizzie Cundy, o prezentatoare TV britanică, susține că Meghan Markle i-a cerut ajutorul pentru a-și găsi un iubit britanic celebru. Ea a spus că a cunoscut-o pe Ducesa de Sussex în 2013, la o cină în scop caritabil ce a avut loc în Marea Britanie, și de atunci au devenit prietene. Acest lucru s-ar fi întâmplat cu trei ani înainte de întâlnirea pe nevăzute a fostei actrițe din „Suits” cu Prințul Harry, conform DailyMail.

„Vorbeam ca între prietene și mi-a spus la un moment dat: Știi vreun bărbat faimos? Sunt singură și chiar ador britanicii! I-am spus că putem ieși ca fetele și găsim noi pe cineva” a dezvăluit fostul manechin în vârstă de 50 de ani.

Cundy a mai precizat că i-a arătat lui Meghan, care divorțase de Trevor Engelson cu trei luni înainte, o fotografie cu Ashley Cole, dar a refuzat o întâlnire cu el din cauza reputației proaste a acestuia.

Cele două au păstrat legătura, dar Meghan nu i-a spus despre relația cu Prințul Harry și prezentatoarea britanică a fost șocată să afle din presă despre asta.

„I-am dat mesaj și i-am spus: Doamne, am aflat despre Harry! Mi-a răspuns: „Da, știu. Încercăm să ne cuplăm”, a mai spus Cundy, menționând că de atunci Meghan a rupt orice legătură cu ea.

„Probabil că cei de la Palatul Buckingham i-au spus să încheie relațiile pe care le are cu persoanele din presă”, a mai spus ea.

O altă personalitate TV britanică face dezvăluiri despre Meghan Markle

Și Piers Morgan, jurnalist și prezentator britanic, susține că a fost prieten cu Meghan Markle timp de mai bine de doi ani, dar că relația lor s-a încheiat la fel de brusc.

„Am ajuns să o cunosc destul de bine. Vorbeam foarte mult prin mesaje pe telefon și e-mail-uri” a dezvăluit Morgan.

Acesta și-a amintit că în timp ce Meghan se afla în vizită la Londra au ieșit în oraș, iar la plecare, în taxi, ea i-a spus: „M-am distrat de minune. Abia aștept să ne revedem”.

În acea seara, Ducesa ar fi plecat la o petrecere unde l-a întâlnit pe Harry, iar în următoarea seară ar fi avut loc prima lor întâlnire.

Piers spune că de atunci nu a mai auzit de ea, ceea ce i s-a părut nepoliticos și l-a făcut să se gândească că Meghan ar fi o persoană cu ambiții sociale. Mai mult, acesta i-a urat succes Prințului Harry și i-a transmis un avertisment: „Dacă totul iese prost, să nu vii să plângi la mine. Să nu spui că nu te-am avertizat” a declarat acesta pentru tabloidul britanic The Sun.

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter