Detalii din culisele relației dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce a dus la despărțirea cuplului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 mai 2022, 18:17

Alina Sorescu a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022, după 13 ani de căsnicie. Fostul cuplu s-a căsătorit în septembrie 2008 și are două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6. Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu Alina și cu părinții ei, în apartamentul solistei de 4 camere.

Detalii din culisele relației dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce a dus la despărțirea cuplului

Surse apropiate fostei perechi au declarat pentru Spynewsrelația dintre Alina și Alexandru nu mai funcționa de câțiva ani. În ciuda problemelor apărute, Alina ar fi încercat să salveze căsnicia cu designerul.

În ultima jumătate de an, potrivit acelorași surse, Alexandru Ciucu a urmat un curs la Paris, șase luni lipsind din viața fiicelor lui. Apropiații fostului cuplu susțin că bărbatul o trata urât pe Alina, reproșându-i că nu ar mai fi avut performanțe în plan profesional.

Alina Sorescu își câștigă veniturile din proiecte de televiziune, contracte de imagine și din școala sa de muzică. La rândul său, încă din 2006, Alexandru Ciucu are un atelier de creație vestimentară, iar în 2010 a devenit și Furnizorul Oficial al Casei Regale.

Tot potrivit Spynews, creatorul de modă ar fi înșelat-o pe solistă. Din iarna anului 2017, Alina și Alexandru au locuit într-o casă inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârșin. Construcția vilei a durat trei ani și jumătate și a fost evaluată la 500.000 de euro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Alina Sorescu, val de mesaje de susținere după anunțul divorțului

Vedetele din showbizul românesc, șocate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce i-au transmis cântăreței în mediul online

Recent, creatorul de modă a cerut ca domiciliul fetelor să fie la el până la soluționarea în instanță a procesului. Bărbatul susține că apartamentul în care fiicele sale se află acum este mult prea mic în comparație cu vila în care s-au obișnuit, informează Click!. Pe 3 mai, Alexandru Ciucu s-a prezentat la Tribunal alături de tatăl său. Alina Sorescu nu a venit.

Alina Sorescu, primele declarații despre divorț

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare”, a scris solista în mediul online.

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului”, a completat.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, a încheiat.

Foto: Facebook; Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter