Demi Lovato a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj puternic

De Oana Savin, pe
Demi Lovato a revenit pe rețelele de socializare, după ce a fost externată de la dezintoxicare, cu un mesaj puternic: „nu renunța niciodată”.

Cântăreața a postat o fotogarfie pe Instagram, în care apare după o ședință de jiu jutsu.

Dulcele, dezordonatul păr jiu jitsu. „#bluebelt (centura albastră)”, „#nevergiveup (nu renunța niciodată”, este mesajul care a însoțit poza lui Demi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sweaty, messy jiu jitsu hair.. 😝💪🏻 #BJJ #bluebelt #nevergiveup 💙🥋

O postare distribuită de Demi Lovato (@ddlovato) pe


Fanii artistei sunt încântați să o revadă după multe luni de absență.

Strălucești”, „Sunt mândru de tine. De abia aștept să te aud cântând”, sunt două dintre mesajele pe care admiratorii i le-au lăsat.

Demi Lovato a fost internată în această vară la un centru de reabilitare, după ce a luat o supradoză în timp ce se afla în casa sa din Los Angeles, în luna iulie.

O sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că Lovato este determinată să „se concentreze asupra ei” pentru „a evita orice relație dificilă” ce ar putea duce la o recidivă.

Trebuie să se înconjoare cu oameni care o susțin și care să o țină departe de negativism. Dami are un drum lung de parcurs”, a afirmat sursa citată.

A realizat că nu există o reparare rapidă și a acceptat că trebuie să o ia pas cu pas. Încă are un însoțitor de sobrietate și a construit un grup de suport puternic”, a mai spus sursa.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter