Demi Lovato, internată de urgență în urma unei supradoze

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 25 iulie 2018, 10:54
Actrița și cântăreața americană Demi Lovato a fost internată de urgență în urma unei supradoze cu heroină. Unul din apropiații artistei a anunțat că în prezent vedeta se află într-o stare „bună”.

Poliția din Los Angeles a anunțat că a răspuns, marți, unui apel de urgență în legătură cu o femeie de pe strada Hollywood Hills, unde locuia vedeta, fără a identifica persoana.

Potrivit TMZ, un apropiat al artistei a chemat de urgență o ambulanță după ce a observat că aceasta nu se simte bine. Paramedicii au găsit-o în stare de inconștiență și au tratat-o cu Narcan, antidot în cazul intoxicației cu droguri.

O sursă apropiată acesteia a declarat că vedeta de 25 de ani este „conștientă și vorbește”.

Citește și: Selena Gomez refuză colaborarea cu Maluma. Care este motivul deciziei

Marți seară, agentul cântăreței a dat o declarație în care a confirmat că Demi se reface.

Demi este trează și alături de familia sa, care dorește să nulțumească tuturor pentru dragostea, sprijinul și rugăciunile primite”, a afirmat el.

Artista se luptă cu dependența de droguri de la vârsta de 18 ani, ea fiind internată de mai multe ori la dezintoxicare, unde a fost diagnosticată și cu tulburare bipolară.

În luna martie, vedeta pop a anunțat că a sărbătorit șase ani de când s-a lăsat de droguri și alcool. La scurt timp după aceea, ea a dezvăluit că a suferit o recidivă și că a început să consume iar aceste substanțe.

Citește și: Gloria Estefan a fost recompensată cu medalia de aur pentru arte

Luna trecută, Demi a lansat single-ul „Sober” în care vorbește despre aceste probleme și le cere iertare părinților pentru momentele dificle prin care au trecut alături de ea.

Artista se afla într-un turneu în Statele Unite, iar joi trebuia să susțină un concert în Atlantic Cit, New Jersey.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter