Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica

De Laura Davidescu, pe Ultimul update Vineri, 23 august 2019, 11:00
Delia, Una dintre cele mai în vogă cântărețe din România, a acceptat să pozeze pentru revista Unica septembrie 2019 alături de sora ei mai mică, Oana, care a devenit recent unul dintre influencerii din social media românească. Iată o parte din povestea lor, pe care o găsești în revista Unica septembrie 2019, la chioșcuri din 23 august.

Ce are una și nu are cealaltă? Parafrazând unul dintre hiturile celebre ale Deliei, fiecare se bucură în mod diferit de celebritate, influență, frumusețe, familie. Surorile Matache se iubesc, se înțeleg și se completează, însă rămân două personalități foarte diferite.

Delia (37) e una dintre cele mai faimoase cântărețe din România și se teme să aducă un copil în lumea imperfectă în care trăim. Oana (28), sora ei, este „a rising star” pe Instagram, cântă în trupa Deliei și are deja doi copii. La ședința foto pentru Unica, cele două chicotesc, se întreabă una pe cealaltă când nu-și găsesc cuvintele, își continuă frazele. Împart o porție de coaste cu orez și o salată. Una sună să vadă ce fac copiii, cealaltă face un scurt live pe Facebook. Întreabă dacă pot hrăni cățelul de la studioul foto, probează haine la fel de rebele ca și ele. În timp ce pozează, se împung, se gâdilă și se distrează cât pot. În loc de „say cheese“, pentru a zâmbi la fotografie, Deliei îi vine ideea să spună „sfââârc!“. Râd amândouă, apoi Oana improvizează câteva versuri cu cuvântul „nipple“ (sfârc, în engleză) pe tema unei melodii la modă.

Prima amintire a Deliei legată de Oana e chiar de când surioara ei mai mică fost adusă acasă de la maternitate, iar viitoarea muziciană de succes, care avea 9 ani pe atunci, a sărit pe ea, efectiv, pentru că o aștepta cu drag. Spune că Oana era „mică-rău și foarte drăguță“ și că a avut grijă de ea constant, dar fără să își aroge calități de mamă.

La rândul ei, Oana povestește o amintire cu ele două copile, acasă, în pijamale și cu Delia cântând la spray pe post de microfon, în timp ce se privea în oglindă.

Chiar dacă e mai mică, Oana este deja mama a doi copii și postează frecvent vloguri cu micuții pe Instagram, pe contulei, Oana Cosânzeana. Cum e Oana prin ochii surorii mai mari? Deliei îi e greu s-o caracterizeze în doar câteva cuvinte, așa că Oana încearcă să-i sufle: „…sinceră“. „Da, e sinceră, dar mai degrabă în sensul de autentică. Când ești foarte bun și înțelegător și echilibrat, cum se numește asta? Empatică. Așa e Oana!

Ce-i place Oanei cel mai mult la sora ei? Că are un mod anume de a trânti adevărul în fața omului, dar în așa fel încât nu se supără nimeni: „Uneori zice lucruri dureroase, dar fără să jignească. Oamenii rămân cu gura căscată, dar nu se supără, ba chiar râd“, explică Oana, iar Delia completează că e un trolling fin ceea ce face ea: „Sunt un troll umil, modest și care uneori vine cu soluții“.

Delia simte nevoia să-mi vorbească despre o întrebare care i se adresează mereu „Când faci un copil?”. Se distrează că ar putea să aibă Sindromul Peter Pan, adică să fie un adult care refuză să se comporte conform vârstei biologice, și se gândește ce-ar spune lumea despre ea dacă la 60 de ani s-ar juca cu zmeul.

Citește articolul integral în revista Unica septembrie 2019, la chioșcurile de presă începând cu data de 23 august.

foto: Oltin Dogaru

S-ar putea să te intereseze și:

Unica septembrie 2019. Ce articole exclusive găsești în revistă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter