Delia, despre avalanșa din Alpii italieni: „Eram pe un traseu destul de aproape de locul tragediei”

De Unica.ro, pe

Delia și soțul ei se aflau în vacanță chiar în Dolomiți când a avut loc avalanșa care a ucis cel puțin șase persoane, iar altele au fost rănite grav sau date dispărute.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu se aflat în zona Alpilor italieni de o săptămână când un bloc de gheață s-a desprins de pe ghețarul Marmolada din munţii Dolomiţi, provocând o avalanșă de proporții. Bucăți de gheață, zăpadă și roci au lovit alpiniștii aflați pe acel traseu montan.

Delia și partenerul ei de viață au făcut zilnic trasee și au mers chiar în apropierea locului în care a avut loc nefericitul eveniment. Însă artista nu s-a aventurat pe trasee riscante.

Am citit și noi despre tragedia din Dolomiți. Eram de o săptămână în zona Dolomiti, zilnic am făcut diferite trasee. Ieri, eram pe un traseu destul de aproape de locul tragediei. Am evitat, însă, zona ghețarului, pentru că atunci când e foarte cald, ca acum, există riscul de avalanșă. De azi suntem pe Coasta de Azur. Recomandăm tuturor pasionaților de trasee montane să aleagă cu atenție traseele și să folosească echipament adecvat, a transmsi cântăreața pentru cancan.ro.

Citește și: Postarea unui tânăr din Brăila, virală pe Facebook. „Caut parteneră pentru nuntă”

Cum a fost atacată de rechin românca ucisă în Egipt. Amănuntul neștiut până acum

Lavinia de la Insula Iubirii, dezvăluiri neașteptate despre Alex. Ce i-ar fi făcut soțul Teodorei după emisiune

Adelina Pestrițu, criticată dur pentru banii cheltuiți pe o lenjerie de pat

Cum s-a petrecut tragedia din Alpii italieni

Sâmbătă, pe masivul Marmolada s-au înregistrat temperaturi record din cauza valului de căldură cu care se confruntă Italia. Pe fondul valorilor termice ridicate, un ghețar de pe muntele din Dolomiți s-a prăbușit și a provocat o avalanșă care a dus la moartea și rănirea mai multor persoane.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter