Delia, ipostază fierbinte în costum de baie. Rar o vedem pe artistă pozând așa

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 noiembrie 2021, 14:51

Delia Matache (39 de ani) ne-a obișnuit cu un stil vestimentar excentric. Artista alege să poarte ținute elaborate compuse, de cele mai multe ori, din haine largi, supradimensionate, în combinații de culori vii și imprimeuri ieșite din comun. În emisiunile televizate în care apare, Delia își ascunde formele sub ținutele extravagande, dar asta nu înseamnă că vedeta face acest lucru din vreun complex fizic. Pe rețelele de socializare, artista postează uneori și fotografii în care apare în ipostaze sexy, îmbrăcată provocator, iar de curând, pe contul său de Instagram au apărut astfel de poze.

Jurata de la “iUmor” s-a fotografiat în timpul unei vacanțe pe o plajă exotică, într-o ținută sumară. Frumoasa cântăreață a publicat o serie de poze incendiare în care-și etalează formele senzuale, într-un costum de baie roșu. Așa cum era de așteptat, postarea Deliei a adunat rapid mii de aprecieri din partea fanilor și a colegilor de breaslă și multe mesaje frumoase.

Vezi cum arată Delia în costum de baie în galeria foto de mai jos:

De ce nu vrea Delia să facă un copil acum

Are 39 de ani și este căsătorită cu Răzvan Munteanu din 2012, dar până acum Delia nu a adus vorba despre o posibilă apariție a unui copil în viața ei și a soțului. Delia este mereu rezervată când vine vorba de acest subiect și a mărturisit, în primăvara acestui ani, că nu se simte încă pregătită să devină mamă.

Citeşte şi: Ce meserie ar fi trebuit să aibă Delia: „Dacă aș fi fost obligată să fac asta, nu aş fi rezistat”

Citeşte și: Fosta iubită a Prințului Harry: „Sunt norocoasă că relația cu el nu a durat mult!”

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter