De ce poartă Delia haine largi: „Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 februarie 2022, 15:31

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, însă și ea are nesiguranțele sale. Ea a recunoscut de ce preferă să poarte haine largi.

Solista a fost invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, unde a vorbit despre stilul ei vestimentar. Într-o discuție legată de posibila ei implicare în lumea filmului, Delia a recunoscut că nu se poate imagina într-un rol dezinhibat. Deși nu se consideră pudică, ea nu se vede fără hainele XL pe care le poartă, întrucât acestea îi oferă confort fizic și emoțional.

„Sunt o victimă a mentalității”, a recunoscut ea. „Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”.

Recent, ea a trecut printr-o ședință foto sexy, care a pus-o în dificultate. Deși în studio erau doar doi fotografi, stilista ei, un makeup artist și un hairstylist, Delia a recunoscut că nu s-a simțit în largul ei, fiindcă erau prea mulți oameni cu ochii pe ea. „E o fază prin care trec”, s-a confesat ea. „Sunt tâmpenii care mi-au rămas în cap dintotdeauna. Așa sunt la bază”.

Citește și: Smiley și Gina Pistol i-au pregătit cadoul de majorat fetiței lor, Josephine, cu câteva ore înainte ca ea să se nască

Citește și: Ce va face Ruxi cu premiul în valoare de 100.000 de lei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește și: Radu Vâlcan a împlinit 45 de ani! Ce diferență de vârstă este între el și Adela Popescu

Citește și: Ela Crăciun și-a anulat vacanța în Sri Lanka cu o zi înainte de plecare: „Unul dintre noi este pozitiv”

Delia a mai vorbit și despre felul în care pandemia a făcut-o să își redescopere prioritățile. Și-a dat seama cât de mult prețuiește o rutină sănătoasă, de „om normal”. „Vreau să-mi trăiesc viața frumoasă, am muncit extrem de mult de copil, muncesc în continuare, dar cu ajutorul acestei pandemii mi-am dat seama cum este să fii om normal”, a spus artista. „Și e plăcut să fii om normal. E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să dormi acasă în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă, nu din benzinării. E plăcut să ai o rutină normală și sănătoasă”.

Mai mult, Delia a ținut să sublinieze cât de nesănătos este stilul de viață al multor artiști: „Ca artist de succes ești ocupat tot timpul anului. Te șubrezește, te stoarce, n-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate. Nu e nicio victimizare, spun doar că nu e sănătos pentru nimeni”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter