Delia, criticată că și-a operat nasul. Ce răspunde artista

De Mădălina Manole, pe
Delia a fost criticată că și-ar fi operat nasul. Prietenii virtuali ai artistei au luat-o la întrebări și, în timp ce unii au fost destul de acizi în comentarii, alții au felicitat-o pentru pasul făcut.

Delia, în vârstă de 36 de ani, a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram și fanii săi au observat o schimbare în look-ul vedetei. A fost de ajuns ca o singură persoană să atragă atenția asupra acestui aspect, iar mesajele să curgă: „Vai, vai, Delia, ce năsuc operat ai!”, „Pe bune!? Nasul este operat vara asta. Chiar și așa e frumoasă și era și inainte. Personal, cred că nu trebuia operat pentru că avea nasul frumos și înainte”, „Jesus, ți-ai operat nasul?”, „Doamne, Delia e o tipă atât de asumată încât nu ar interesa-o, cu siguranță, să ascundă vreo operație” – sunt doar câteva dintre mesajele scrise de internauți la imaginea de mai jos.Delia operatii estestice

Delia, dorind să pună capăt speculațiilor despre o posibilă operație la nas, le-a răspuns imediat prietenilor săi virtuali printr-o postare: „Nasul meu nu a suferit nici o intervenție! #never #lasați-mi nasul în pace! Nu e nici mai mic, nici mai mare… e doar o evoluție firească a machiajului. Un anumit tip de make-up îți poate face nasul mai subțirel și mai în vânt… prin aplicarea corectă a umbrelor”, – a scris Delia pe Instagram.

Citește și – Christian Sabbagh a devenit tată pentru a patra oară

Citește și – Elena Băsescu și-a botezat fetița. FOTO

Sursă foto: arhivă Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter