Deea Maxer, anunțată de DSP că are COVID-19, chiar înainte să plece în vacanță: „A fost o eroare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 23:38
Chiar înainte de a pleca în vacanța în Turcia alături de copiii lor, Deea și Dinu Maxer au avut parte de un eveniment care ar fi putut să le dea planurile peste cap. 

Deea Maxer a fost sunată de cei de la DSP (Direcția de Sănătate Publică), care au anunțat-o că testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv și că trebuie să stea în carantină. Soția lui Dinu Maxer și-a dat seama că este vorba de o eroare pentru că se testase deja și rezulatul era negativ. Cei doi au reușit să rezolve totuși problema și să plece liniștiți în vacanță.

„Noroc că toți avem un băiat și s-a dat un telefon să putem compara cât mai repede, problema se rezolva, dar eu la 7 aveam avion. Cei de la DSP m-au pus să le dau mail-ul cu rezultatul, au comparat, iar laboratorul și-a cerut scuze că a fost o eroare…”, a declarat Dinu Maxer, potrivit wowbiz.

Citește și: Ce mașină și-a luat Oana Roman. Vedeta s-a lăudat pe rețelele sociale cu noua achiziție

Șerban Copoț și-a botezat fiica. Ce nume poartă micuța

Un bărbat transgender a născut două fetițe. El și-a ascuns sarcina spunând că are burtă de la bere

Lavinia Pîrva, aspru criticată pentru ultima intervenție estetică

Ulterior, Deea Maxer a publicat mai multe imagini din Turcia, acolo unde se bucură de o vacanță la malul mării alături de Dinu Maxer și cei doi copii ai lor, o fetiță și un băiat.

Deea și Dinu Maxer împlinesc anul acesta 12 ani de căsnicie. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară în 2019, atunci când a venit pe lume Maysa. Băiețelul lor, Andreas, are 10 ani.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter