Nouă decizie în procesul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cu cine vor rămâne fiicele fostului cuplu

De Unica.ro, pe

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au separat la finalul anului 2021. Solista a depus actele de divorț la începutul anului 2022, după 13 ani de căsnicie. Fostul cuplu s-a căsătorit în septembrie 2008 și are două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6. Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu Alina și cu părinții ei, în apartamentul solistei de 4 camere.

Nouă decizie în procesul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cu cine vor rămâne fiicele fostului cuplu

În primăvara aceasta, creatorul de modă a cerut instanței ca domiciliul fiicelor lui și ale artistei să fie stabilit la el, în vila familiei din Pipera. Instanța a decis, însă, ca Raisa și Carolina să locuiască în continuare cu mama lor.

Nemulțumit de decizia instanței, Alexandru a făcut apel. Nici acest efort nu a avut un rezultat satisfăcător pentru designer. Instanța a decis și de această dată ca micuțele să rămână în grija mamei lor.

„Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat, tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului”, a scris Alina Sorescu în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Alina Sorescu, val de mesaje de susținere după anunțul divorțului

Vedetele din showbizul românesc, șocate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce i-au transmis cântăreței în mediul online

„Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult, să am și mai multă încredere în ceea ce simt. Suntem liniștite (n.red.: ea și fiicele sale), într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și, noi ca oameni, ce avem de întreținut”, mai declara Alina Sorescu în emisiunea „Exclusiv VIP”, găzduită de Cristi Brancu.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter