De ce faci asta când ai o super-voce? Andra apare tot mai des în chiloţi

De Libertatea.ro, pe

Sunt unele vedete pentru care vocea foarte bună ar trebui să fie o metodă suficientă de promovare, dar cu toate acestea aleg să se şi dezbrace pentru o mai mare … priză la public. Este şi exemplul Andrei, care în ultima perioadă a început să cânte tot mai des în… chiloţi.
Andra deţine o voce de aur, este una dintre cele mai talentate artiste de la noi şi are o carieră în plină ascensiune, ajungând totodată la un nivel la care multe dintre artistele noastre doar visează. De la hitul „În noapte mă trezesc” până la „Rămâi cu mine” sau şi mai recentul „Inevitabil va fi bine”, solista a fost de-a lungul acestor ani printre cel mai bine vândute cântăreţe de la noi, luând de două ori discul de platină pentru albume vândute.
Doar că, de mai bine de un an, adică exact de când nivelul ei muzical nu mai poate fi contestat de nimeni, Andra a început să se şi dezgolească mai mult. Dacă înainte să rămână însărcinată şi să nască, apariţiile sexy ale Andrei erau o raritate, acum acestea sunt la ordinea zilei.
Vezi mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter